2024. március 19. - József, Bánk

Íróasztal: az utóbbi másfél évben mindenki beszerzett egyet

Az utóbbi másfél év eseményei, a koronavírus-világjárvány és a home office szavak sokak fejében egészen összenőttek. És a home office hiába tűnt úgy, hogy egy rendkívül egyszerű dolog, hirtelen sokan érezték úgy, hogy hiányzik egy vagy kettő új, (dolgozó)szoba a lakásból vagy házból. Ha pedig (főleg kisebb) gyerekek is maradtak otthon, akkor egy vagy két játszószoba vagy még inkább egy kert is elfért volna az utóbbi időszakban. Most úgy tűnik, a neheze azért mögöttünk van már, reméljük, ez a pozitív megérzésünk nem téved.
2021. november 22. hétfő 17:20 - HírExtra

Rengetegen döntöttek úgy, hogy nem a kanapéról vagy fotelből igyekszenek abszolválni a napi 4, 6, 8 vagy akár több órás munkaidőt, hanem egy ergonomikus kialakítású irodai székről és egy íróasztal segítségével. A legegyszerűbb számítógép asztal típusok a Notebook asztalok, míg kevés hely esetén a legjobb megoldás egy sarok íróasztal lehet. Az asztal kiválasztása során mindenképpen érdemes tekintetbe venni a lakás / ház stílusát, berendezését, a további bútorok színét és elhelyezkedését. Így választhatunk letisztult fa íróasztalt több színben is, míg van, aki az új íróasztalt sok mindenre használná, nem csak home office céljaira. Ilyen többfunkciós kialakítású asztal is több elérhető.

De nemcsak a munka, hanem a tanulás világa is megváltozott, így nem véletlen, hogy sokan most, vagyis az utóbbi időben jutottak el oda, hogy megejtsék egy gyerek íróasztal beszerzését is. Ugyanis hiába nem hívjuk home office-nek, gyakorlatilag ugyanez történt az iskolásokkal, középiskolásokkal és egyetemistákkal is: az intézményi közeg helyett otthonról kellett elvégezni a tanítási-tanulási folyamatban a részvételt.

A leginkább megfelelő íróasztal kiválasztása során a már említett stílusbeli jellemzők mellett mindenképp figyelembe kell venni a kényelmi - egészségügyi jellemzőket is. Senki nem akar naponta órákat túl alacsony vagy túl magas asztalnál ülni, ahogy az is fontos, hogy a lábaink kényelmesen elférjenek. Természetesen az, hogy mennyi hely áll rendelkezésre egy új íróasztal elhelyezésére, nagyban sarkítja a lehetőségeket.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását