2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nem a külső számít!

Mitől lesz egy nő nőies? Mi az, amitől vonzó lesz bárki szemében? Kérdezd meg a környezetedet, és meg fogsz lepődni. Erre manapság nagyon kevesen tudják a választ. Keressük meg együtt!
2019. szeptember 16. hétfő 12:20 - HírExtra
 
Az egyik legnépszerűbb válasz a külsőségekre vonatkozik. Egy csinos ruha, push-up melltartó, magassarkú cipő, ékszerek, smink? Sajnos ez jellemző a mai világunkra is, ahol nem fektetünk időt és energiát a másik megismerésébe, hanem csak felszínesen ítélünk, és sodródunk az árral. De el kell keserítenünk mindenkit, nem ettől lesz nőies a nő. Persze az ápoltság nagyon fontos, de kevés akkor, ha csak ennyi tesz valakit nővé.

Milyen a NŐ?

Az igazi nő érzelmes, melegszívű, gondoskodó és mosolygós. Mindemellett pedig egy bátor, büszke, lágy, igazán szerető teremtmény. Nem alkuszik, de nem emeli fel a hangját, egyszerűen a női energia nem harcol. Nézzük meg részletesen, hogy milyen is egy nő.

Nincs értelme versengeni, harcolni. Ez a férfiak játszótere. Egy nő nem a hangjával vagy épp az erejével éri el a céljait. Sajnos ma felcserélődtek a szerepek, a férfiak lágyak, a nők kemények, amiben nem kereshetünk hibást, hiszen egymás következménye a kettő. Az meg, hogy ki kezdte, vajmi keveset számít.

Nőként nem lesz senki kevesebb attól, hogy nem akar megharcolni a pozícióért. Félreértés ne essék, nem azért, mert ne tudná jól csinálni. Egyszerűen máshogy kommunikál egy nő és egy férfi. Egy nő gondoskodó és kedves, nem harcias.

Mindenkiben benne van a női energia, csak meg kell találni. Nincs szükség hangerőre ahhoz, hogy elérd a célodat. Sokkal jobb, ha lágyan, szelíden közelíted meg a kérdést, nem pedig férfiasan, erőből. Melyik hangzik jobban? “Vidd már ki a szemetet végre!” vagy pedig “Kérlek, dobd ki a szemetet, mert megtelt a zacskó!” Ugye, hogy sokkal lágyabb a második? Nagyon fontosak a szavak és a hangsúlyok, hiszen nem biztos, hogy a szavaidra emlékezni fog később a másik, de arra, hogy hogyan érezte magát közben és utána, arra mindenképp.

Egy nő szereti magát, összhangban van a testével. Nem szidja, nem utálja. Meglátja benne a jót, és azt hangsúlyozza. Nem a smink tesz nőiessé, hanem az, hogy szépnek találjuk a szemünket, vagy éppen a szánkat, és azt hangsúlyozzuk. A lényeg, hogy szeressük önmagunkat!

A testbeszéd is fontos


A testbeszéd is elengedhetetlen ahhoz, hogy nőies légy. Ne rohanj sehova, sugározz nyugalmat. Ne káromkodj, sugalld, hogy minden rendben, és elégedett vagy. Végül pedig lehetőleg ne széttárt lábakkal ülj, vagy állj, mert az cseppet sem nőies, hanem harcos és provokatív. A tárt lábakkal ülést meg valószínű minősíteni sem kell. Ha sokáig kell egy helyben állni, akkor az összezárt lábaid közül az egyiket helyezd előrébb, míg a hátsó lábfejed fordítsd ki oldalra. Sokkal kényelmesebb, mint vigyázzban állni! Ne feledd, a mosoly mindenki szívét meghódítja.

Légy optimista és mosolygós, mert az vonzó. A pesszimista és morcos nem az, azzal senki nem akar majd beszélgetni.

Ha szeretnéd a fent leírtakat elérni, nagy segítségedre lehet Kolozsi Mariann! Keresd bátran!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását