2024. április 29. - Péter

Tippek dugás közbeni beszédhez

Fogadd meg ezeket a hasznos tippeket, hogy mit mondj a partnerednek az ágyban! Ha mindet betartod, imádni fogja az új, közvetlen élményt veled!
2009. január 26. hétfő 07:55 - Hírextra
Milyen nyelvezetet használj? Ha valamelyikőtök nem kedveli a szlenget, vagy a csúnya szavakat, óvakodj ezektől! Légy óvatos az olyan kifejezésektől is, mint: „Te büdös kurva!” Sok nő imádja, mert politikailag annyira inkorrekt, míg mások egyszerűen sértőnek tartják.

Találj egy témakört!

Milyen témakört? Éld bele magad, hogy egy kurva vagy, esetleg szűzlány vagy istennő! Játszd is el a szereped! Inkább a fantázia, mint a mocskos szövegek?

Válassz hangnemet!

Hogyan csináld? Legyen a hangod rekedtes és szexi! Vagy legyen erős és közönséges! Esetleg azt akarod inkább, hogy beszéljenek hozzád és te ne válaszolj? Kösd be a szád! Vagy peckeld ki!

Szerepjáték?

Sokan szeretik eljátszani, hogy valaki mással kefélnek, miközben voltaképpen a partnerük öltözött be szuperhősnek. Ám néha ez nem működik, mert valamelyik félből előtör a féltékenység.

Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását