2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Apró ráncok, pigmentfoltok, dehidratált bőr és az UV sugarak egyéb káros következményei… sajnos a legtöbbünknél nem múltak el nyomtalanul a nyári hónapok!
2017. október 22. vasárnap 08:04 - HírExtra
 
Viszont, jó hír, hogy ősszel sokat tehetünk azért, hogy regeneráljuk és megújítsuk arcbőrünket! Következzenek a legfontosabb tudnivalók, mellyel a hűvösebb évszakban is ragyogó lehet bőrünk és még új erőre is kaphat!

Növényi őssejtekkel és peptidekkel a ráncok ellen

A legkorszerűbb hatóanyagok közé tartoznak a növényi őssejtek illetve a különféle kisméretű peptid molekulák, melyekhez hasonlók a bőrünkben is találhatók. A növényi őssejt kivonatok olyan faktorokat tartalmaznak, melyek a bőr folyamatos megújulásában szerepet játszó őssejtek működését támogatják. Ennek köszönhetően a bőr egy „fiatalosabb” működésre kapcsol. A peptidek pedig támogathatják a bőrben a kollagén és elasztin termelődését, melyek a rugalmasságért és tömörségért felelnek. Sajnos, már a 30-as éveinkben csökken ezek termelődése, mely a bőr lazább szerkezetéhez, megereszkedéséhez és a ráncok kialakulásához vezet. Tippünk: Fytofontana Stem Cells őssejtes emulzió a ráncok feltöltésére.

Tudod mi az a TrioStem3 complex?


Ez egy új innováció a kozmetológiában, mely humán őssejtaktivátort, a keserű narancs őssejtjeit és a svájci alma őssejt kivonatát tartalmazza. Ez a biotechonológiai őssejtkomplexum ötvözi mindazt a genetikai információt, amely a bőr teljeskörű megújításához szükséges: őssejtek aktiválása, sejtek közötti kommunikáció megerősítése és a bőr szerkezetének javítását szolgáló gének aktiválása.

Válts tápláló, feltöltő szérumra vagy emulzióra

A megfelelő védelem érdekében ősszel érdemes előnyben részesíteni a „nehezebb”, táplálóbb arckrémeket, ám fontos, hogy ezeket csak vékony rétegben használd! Ellenkező esetben sajnos számolnod kell azzal, hogy bőröd zsíros tapintásúvá válik, illetve olyan bőrhibák ütik fel a fejüket, mint amilyenek a pattanások. Ha szeretnéd csökkenteni az apróbb ráncokat, akkor válaszd a DNA-Revital szérumot vagy emulziót a megfáradt és a mindennapi károsító tényezőknek intenzíven kitett bőr ápolására.

Radírozz rendszeresen!

A bőröd leginkább akkor lehet sápadt és fakó, ha nem kellően intenzív a véráramlásod. Ezt serkentheted, ha hetente egy-két alkalommal test- és arcradírozást végzel, ráadásul ezzel az apró rutinnal eltávolítod az elhalt hámsejteket is. Az eredmény puhább, simább és élénkebb bőr! Az elhalt hámsejtek eltávolításával további extra jótékony hatást is bezsebelhetsz, hiszen így sokkal egyenletesebben és mélyebben szívódnak fel a termékek hatóanyagai.

Próbálj ki kényeztető kezeléseket!

Ha valamikor, akkor ősszel és télen érdemes időt szánni a szépségkezelésekre, illetve arra, hogy egy kicsit több időt szánjunk magunkra és az arcbőrünk ápolására. Itt az idő, hogy feltegyünk arcmaszkokat, bőrradírozás után arcpakolásokat, amik lehetnek különféle hidratáló, ránctalanító, szemkörnyékápoló termékek. Bármelyiket is választod, egész biztosan hozzájárulsz ahhoz, hogy a bőröd nedvességtartalmát és általános állapotát javítsd, ami ősszel különösen fontos.
Forrás: Lifestyle communication
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását