2024. május 10. - Ármin, Pálma

Kijött a Disney-sztár a rehabról

Charlie Sheen bement, Demi Lovato kijött a rehabról. A fiatal Disney-sztár három hónapon töltött Hollywood egyik legnépszerűbb és legforgalmasabb helyén.
2011. január 31. hétfő 13:42 - HírExtra
Novemberben jelentették be, hogy a 18 éves tinisztár néhány hónapra bevonul Los Angles egyik rehabilitációs központjába lelki és fizikai okok miatt. A Disney Channel felfedezettjének szóvivője akkor azt mondta a sajtónak, hogy a lánynak a múltban étkezési zavarai voltak, továbbá zaklatták az iskolában is és rendszeresen ejtett magán sebeket.

A lány 2008-ban futott be a Disney Rock Camp című musicaljével, továbbá központi szereplője is volt a csatorna egyik sorozatának. Azóta két világsikerű albumot is kiadott. Latin-amerikai turnéját éppen egészségügyi állapota miatt kellett megszakítani.

A tiniidol jövője egyelőre homályos, hiszen még nem tudni, hogy a történtek után folytatni fogja-e a "Sonny with a Chance" című sorozatot, amelyet teljes egészében az ő (egészséges) karaktere köré írtak. A Disney szóvivője szerint várják Lovato kisasszony jelentkezését, de fontosnak tartják, hogy első sorban az egészségére koncentráljon.

Mindenesetre a Sonny-sorozat producerei elkezdtek egy újabb sorozatot felépíteni a régi koncepciót felhasználva, melyben viszont Levato már nem kapott helyet.
Forrás: Reuters
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását