2024. április 20. - Tivadar
"Mi legyen a tévében?" jeligére várja a Médiatanács a nép véleményét. Csakhogy a postás Szalai Annamáriáék irodája helyett szerkesztőségünkbe csöngetett be az első adag levéllel. De ha már így alakult, közzétesszük mindet!
2011. január 27. csütörtök 13:26 - HírExtra
Antalné Kismagyari Borbála, 68 éves jászkarajenői kisnyugdíjas

"Nagyon szeretem az Önök kérték című műsort. A papával együtt ez a kedvencünk, de még a rajkóéknak is! Az a baj, hogy nem van minden nap. Hát muszáj kellene egy olyan televíziót csinálni, amiben nem lenne más, csak Híradó meg kívánságműsor. Meg régi jó filmek, amikbe például a Zenthe Ferenc szerepel. Abból is kellene sok. Naponta egy legalább. Gyilkosos filmből meg nem kéne annyi sok. A Kékfényest viszont tessék szíves lenni meghagyni, mert a múltkor is felismerte az egyik gazember képét a szomszéd faluban élő vejem főnökének a sógornője, a Kovács Matildka. Na meg a Juszt Lászlóból is több kéne. Ő egy áldott jó ember, kéne még ezt az Ördög ügyvédje műsort folytatni."

Kovács Pistike, 6 éves (nagycsoportos) budapesti óvodás

"Csókolom. Kérem szépen, hogy az esti mese ne csak ötpercig tarcson. A Híradó tarcson inkább kevesebbig, és kérem szépen, hogy a mese legyen több, legalább félórás. Köszönöm szépen, csókolom."



M. Péterffy Rafael, 33 éves budapesti quality, business & organisation control supervisor manager asszisztens


"A piac teljes kersztmetszetét vizsgálva meg kell állapítanom, hogy egy ilyen fogadóképességű piacon, mint amilyen a magyar közszolgálati médiaszolgáltatás, a teljes magyar lakosság körében végzett multiszubkulturális kutatások reprezentatív eredményeit tükröző megállapítások szerint az ország fő közszolgálati csatornáján egyetlen műsorra van szükség, ez pedig a reklám. Javaslom tehát, hogy a Médiatanács fontolja meg egy a nap huszonnégy órájában kizárólag "közszolgálati céllal" sugárzott reklámokat adó csatorna elindítását."

Kim Csing-Jun, 42 éves Rákospalotán élő észak-koreai diplomata

"Nem értem a kérdést. Hogy a nép döntse el, mi legyen a tévében? Hát maguk teljesen megőrültek? És mit szól ehhez országuk vezére, a nagy és tiszteletreméltó Orbán miniszterelnök úr? Vagy ez pont hogy az ő engedélyével történik? Mi ez, ellenforradalom a tévében? Ez nekem magas. Ha ezt a Kedves Vezérünk megtudja, mi folyik itt a kapitalista posvánnyal elárasztott Európában..."



Pocsomány Elek, 27 éves balmazújvárosi labdarúgó kapus

"Legyen a tévében jó sok foci. Adjanak jó sok Dózsát, de ne adjanak annyi Fradit, mert az a kutyának se kell. Akkor már inkább adjanak Vasas vagy Honvéd meccseket. De ne ilyen spanyol meg skót meg Murinnyó-meccseket, mert az kutyát se érdekli. Tényleg, ha már így, akkor érdeklődni szeretnék, hogy nem terveznek-e esetleg mérkőzéseket sugározni a Magyar Kupa következő fordulójából? Szóval nem-e, mert ha igen, akkor szeretném én is jelezni, hogy erre van igény például az én részemről is, de azt elmondanám hogy ne ZTE meccs legyen, mert az kutyának se kell. Hajrá UTE!!!!!!"

Almáscsűdi Arnold, 56 éves budapesti vallási aktivista

"Jóval több szeretetre van szükség. Ezt kellene tolmácsolnia a televíziónak is. Hisz csak így nyílhat meg a gyűlölettől eltorzult emberek lelke az igazi értékek felé. Javaslom a Vidám vasárnap átvételét az ATV-től, és kiterjesztesét Vidám Hétfő-Kedd-Szerda-Csütörtök-Péntek-Szombat-Vasárnapra. Ez talán segítene a nézőknek megtaláni Jézust ebben a káosszal teli világban. Isten Önökkel, köszönöm, hogy meghallgatták szerény véleményem."

Posomházi Dániel Melinda, 14 éves nyíregyházi emós

"Csövventyű arcok! :D A tévébe szerintem ezerrel több olyan trendi műsor kéne, ami a mi korosztályunknak sem vérciki. Lehetne kábé adás az öngyikről meg arról, hogy a SzalicilShow-ból alakult The ProstataGang (mekkora király fejek jááájjj ;)) bandából kivált király arc, a CoolyBandi új zenekart alakított The UglyBagly and the SillyWalker Mókusok néven.

Ja, meg letolhatnák a tévében a Terhes tinik őrjöngő anyáik című emtívís műsor következő évadját is pölöke. De ne ilyen kiöregedett Lola-szintű hót ciki arcokat toljatok már, hanem a legújabbakat. Ja meg köszcsibe adhatnának egy - hogy mondják ezt... ja igen megtaláltam a Fácsén... életrajzi ihletésű egész estis rajzfilmet Justin Bieber pelyhedző hónaljszőréről. Asszem ennyi :)))) hihi puszika és ty nektek"



Passzintos Márk Béla, 49 éves budapesti kiégett alkoholista hivatalnok

Tiszteletem Kedves Annamária! Kezdjük az elején: amit Önök ma televíziónak hívnak, az köszönőviszonyban sincs a klasszikus értlembe vett igazi televíziózással. Amikor én még gyerek voltam, és drága megboldogult édesanyámmal együtt néztük esténként a műsorokat, akkor még minden jobb volt. Miért nem lehet visszahozni például a táncdalfesztiválokat?

De mondok jobbat: állítsák vissza a műsorszámok közötti bemondókat! De ha ez nem megoldható, adhatnának egész napos régi parlamenti közvetítéseket. Akár egész hétvégés különálló Torgyán-maratonokat is el tudok képzelni. Még annyit, hogy a rádióban meg lehetne minden órában Játék és muzsika tíz percben. Köszönöm, szívesen adom a tippeket. Kérem alássan, viszont látásra."

Mi legyen a tévében és a rádióban?
Készül a Közszolgálati Kódex, minek örömére a Médiatanács úgy döntött, a dokumentum előkészítésébe bevonja a legszélesebb nyilvánosságot is.
Ezért aztán szerettel várják Szalai Annamáriáék a nép véleményét, azaz a Kódex tartalmára vonatkozó konstruktív javaslatokat, észrevételeket.
Ha tehát bárki megosztaná véleményét arról, mit mit vár el az MTV, a Duna Televízió vagy az Magyar Rádió műsoraitól, nyugodtan elküldheti azt a milegyenateveben@nmhh.hu e-mail címre, esetleg a Médiatanács postacímére (1088 Budapest, Reviczky u. 5. - a borítékra írják rá "Mi legyen a tévében?").

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását