2024. április 19. - Emma

Bieber haja helyett

A Bieber láz elérte az idősebb generációkat is, akik számára a tizenhat éves popikon frizurája etalonnak számít. A „Bieber tál” eddig hódított, mától azonban nem fog.
2011. január 10. hétfő 07:11 - HírExtra
A huszonhét éves Ian Neil Tollitt saját bevallása szerint szereti a külsejét – nem mellékesen a frizkóját -, viszont elismeri, hogy igen sokat „tetvészkedik” reggelenként a tükör előtt. Hiába, a „különleges tálért” meg kell szenvedni!

Tim Nixon, a Sun harminchárom éves munkatársa az alkohol miatt választotta a jellegzetes hajkölteményt. Úgy véli, hogy „ezzel a fejjel” soha nem szolgálják ki a pubokban. Szegény Tim…

Al Hala, a negyvenöt éves fotóriportert a Beatles láz jellegzetes, gombafrizurájára emlékezteti az ifjú Bieber ”tála”. Al egyfajta retro-érzésből majmolja a tizenhat éves „amorózót”.

Tim Spanton a The Sun ötvenhárom esztendős zsurnalisztája is a Beatlesekkel próbál szépíteni a helyzetén, valamint saját fején. Spanton elmondta, hogy ő is viselt gombafrizurát, ám a mostani Bieber féle hajkölteményt nem a lányok könnyebb meghódítása érdekében választotta, hanem azért, hogy haladjon a divattal. Kapuzárási pánik lenne a háttérben?

Akkor mi is javaslatokat teszünk

A HírExtra szerkesztőségét is elérte a „hajláz”, persze nem gyakorlatban. Nem célunk kritizálni a divatot, sőt! Javaslatokkal bizonyítjuk, hogy igazi divatdiktátorok vagyunk. Alábbiakban néhány divatos frizura tippet adunk, hiszen úgy látszik, a tízes években csak egy menő séróval lehet érvényesülni. Mivel egyre több Bieber hajat viselő egyénnel lehet találkozni, megkockáztatjuk, hogy a „tál” már nem menő. Sebaj, van jobb talonban!

„Három a magyar igazság”

A szamurájok leggyakoribb hajviselete az egyszerű lófarok volt, amelyet magasan fogtak össze. Erre azért volt szükség, hogy a haj ne akadjon bele a sisak pikkelyezett hátsó részébe. Napjainkban igen kedveltek japán képregények és rajzfilmek - manga, anime - így a hajviselet is garantáltan ismét divatos lesz.

A második tippünk a kopaszság, amivel elkerülhető a reggeli fésülködés. Az átlag szemlélőt gyakran megtéveszti a szembejövő haja - az alapján ítél - de ne felejtsük el, hogy a koponya formája igen sokat képes mondani a velünk szemből érkező jövevényről. Valamint ha megunjuk a hajatlanságot, nemes egyszerűséggel felveszünk valamilyen parókát. Csak könyörgünk: ne Bieberes legyen!

A harmadik tipp mégis Bieber-közeli. Két oldalt célszerű - és divatos - nullás géppel levágni a „tálunkat”, oly módon, hogy középen csak egy csíkban lógjon a szemünkbe „Bieberi” loboncunk. Hogy mindez miért jó?

Mert mostantól ez a divat.
Forrás: The Sun/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását