2024. május 17. - Paszkál

Az igazság! Falusi Mariann őszinte vallomása

Az életéért fogy Falusi Mariann. Meg a karrierjéért. Meg azért hogy legyen miről írnunk. Falusi Mariann őszinte vallomása.
2010. szeptember 15. szerda 09:05 - HírExtra
Néhány nappal ezelőtt azt hittük, hogy nagy a baj. Falusi Mariannt infarktusgyanúval szállították kórházba egy koncert után. A szakemberek aztán kiderítették, hogy a Pa-Dö-Dö énekesnőjének szíve nem bírja a hatalmas túlsúlyt, ezért Mariann elhatározta, hogy életmódot vált.

Zsírégető klub

Első lépéként csatlakozott egy zsírégető klubhoz.

„Kissé szkeptikus vagyok, hiszen szinte minden létező fogyókúrás módszert kipróbáltam már életem során. Most azonban egy olyan étrenden fogok élni, ami az én szervezetemnek a leginkább megfelelő” – mondta Mariann.

A Pa-Dö-Dö énekesnője azonban tisztában van vele, hogy ötven év felett már pokoli nehéz tíz kilókkal dobálózni, de mint mondja a hetven-nyolcvan kilós testsúly optimális lenne számára. Khm, khm. Sok sikert...



Csak túl ne fogyja magát...

„Nem félek attól, hogy megváltozna az egyéniségem attól, ha lefogynék, ugyanis az a belső harmóniától függ. Ez hordozza magában azokat a jegyeket, amelyek meghatározzák az embert, és ezek megváltoztathatatlanok. Ami ezt kívülről körülveszi, az a nem mindegy. Ha ez a külső burok már a teljesítményed rovására van, az hatalmas probléma. Ezért döntöttem úgy, hogy lefogyok” – magyarázta Falusi.

Csak nehogy túlzásba vigye a fogyókúrát, és túlságosan is soványra dolgozza magát. Hogy nézne ki akkor "felemásan" a Pa-Dö-Dő!?
Forrás: HírExtra/RedLemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását