2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Benkő befuccsolt az ágyban?

Ki tudja, talán soha nem derül fény rá, mi történt azon a bujának indult éjszakán, amelyen Edit, a szexnagyi meztelenül kérte meg a lantművész kezét.
2009. november 30. hétfő 08:26 - HírExtra
Tüzes kancaként indult végső rohamra Edit, a szexnagyi Benkő Dániel hálószobájában a Benkő feleséget keres című RTL-produkcióban. a Tápiószecsői „őskanca” elszánta magát a döntő lépésre: megkérte a muzsikus kezét, sőt, vallomásának anyaszült meztelenül, az ágyban igyekezett nyomatékot adni.

A RTL kameráinak tanúsága szerint azonban a sármos lantművész inkább csak szavaival, mintsem nemesebb testrészeivel (messze földön híres művészujjaira gondolunk, természetesen…) kényeztette Editet.

De lássuk, mi történt a sokak szerint végzetesnek indult éjszakán!

„Edit, most, hogy itt vagy néhány napja... Volnál képes szeretni engem?” – kérdezte randira hívott kedvesét Benkő.

„Képes volnék-e? Hát én már szeretlek!” – búgta a szexnagyi, miközben – láthatóan előre kitervelt szándékkel – szép lassan megszabadult ruháitól.

„Szeretnélek jobban megismerni, szeretnék az életed része lenni, és szeretnélek téged szeretni, tiszta szívemből, és boldoggá tenni téged” – folytatta Edit, majd fedetlen keblekkel fordult választottjához, hogy elmondja élete legfontosabb vallomását: „Szeretném, ha a feleséged lehetnék!”

Benkő azonban egy lantművész finomságával csusszant ki Edit szorításából: „Ahogy te kiállsz, ahogy telivérként lépdelsz, ahogy a csípődet hordozod, ahogy a fenekedet mozgatod, olyan finoman, az lenyűgöző számomra. Ez a mi éjszakánk” – súgta látszólag valóban megindultan Benkő, ám aki látta a műsort, nem kétkedik: a sármőr csak szavakban lelkesedett a szexnagyiért, a ruhátlan szépasszony látványa nem keltette életre férfiasságát.

Később Editnek valahogy mégiscsak sikerült a hálószoba felé terelnie áldozatát, ám a kamerák kereszttüzéből kikerült Benkő másnapi nyilatkozataiból egyértelműen kiderül: szerelmük nem teljesedett be.

„Csalódott vagyok, mert megtörténhetett volna köztünk a szeretkezés” – fogalmazott, ám később már arról beszélt, hogy csodás volt a beteljesülés.

„Nem tudom, álom volt, vagy valóság, de csodálatos volt” – ködösített Benkő, de meglehet, ez egyszer befuccsolt az ágyban…
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását