2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Meztelen mellét mutogatta Falusi Mariann

Meztelen mellét mutogatta Falusi Mariann a Benkő feleséget keres című nagysikerű RTL Klub-produkcióban. Ezt persze senki nem csodálja: Az énekeső nyaralásai alkalmával is szívesen pucérkodik.
2009. november 25. szerda 08:35 - HírExtra
Sok kritikát kapott már Falusi Mariann amiatt, hogy a Benkő-showban olyan ruhákat ölt magára, melyek a legnagyobb jó szándékkal sem illenek a stílusához – véli a mai Bors.

A nyilvánvalóan előnytelen öltözékek azonban sehol sincsenek ahhoz a szereléshez képest, melyben a hétfői adásban prezentált. A nézők legnagyobb döbbenetére Mariann egy olyan mélyen dekoltált selyemruhában „pompázott”, melyből egy – egy mozdulat közben kikandikált a melle.

„Ez egy olyan műsor, melyet a tőlem szokatlan öltözködéssel még inkább elképesztővé tudok tenni. A Benkő feleséget keres vicces, de kissé szürreális produkció, melyben a szereplőknek sem árt kicsit meseszerűvé válniuk” – mondta a Borsnak Falusi Mariann.

„Egyébként a hétközi forgatásokon a saját ruhámban vagyok, hiszen ott saját magamat adom, és kizárólag a szívceremóniákon változom Benkő furcsa világának „bútordarabjává”. A mellem pedig azért látszott ki, mert kicsi volt a ruha” – folytatta a Pa Dö Dő énekesnője, illetve a Benkő-műsor háziasszonya.

Mariann tehát tisztában van azzal, hogy külseje némi pluszextrémitást kölcsönöz az amúgy sem mindennapi műsornak. Ez azonban szemmel láthatóan cseppet sem zavarja, mi több, a bulvárlap úgy tudja, hogy egy esetleges felkérés esetén még többet is megmutatna magából…

Figyelem: a cikkhez mellékelt fotó természetesen csupán illusztráció!
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását