2024. április 26. - Ervin

Balhé Benkőnél

A Benkő villa az indulatok melegágya: két feleségjelölt, Edit és Tünde esett egymásnak legutóbb, a vitába pedig az egész ház beleremegett. Benkő pedig köszöni szépen, élvezi a helyzetet.
2009. november 23. hétfő 09:39 - HírExtra
A Benkő villa olyan, mint egy hárem. Mindez pozitív, és negatív értelemben is egyaránt igaz. Lassan egy hónap óta kell elviselniük a hölgyeknek egymást, és ez gyakran nem sikerül, jó példa erre Edit és Tünde perlekedése. Edit aki a legeltökéltebben szeretne Benkőné lenni, a legfiatalabb lányt, Tündét szemelte ki magának egyfajta stressz oldónak, a vita tárgya pedig általában a házimunka. Jobb híján.

„ Olyan nincs, hogy nem vesszük ki a részünket a mosogatásból. Mi lesz, ha családod lesz? Ha Dániel felesége leszel, majd Dániel fog mosogatni, mert te nem vagy hajlandó?” Oktatta ki vetélytársát Edit, akinek nyilvánvalóan van oka félni Tündétől, hiszen fiatal vetélytársának van egy nagy előnye vele szemben: a kora.

Tünde eddig próbálta kerülni a konfliktusokat, eleddig csak nevetett a civakodásokon, szóváltásokon. Most azonban kiállt véleménye mellett, nem akárhogyan: Edit és Tünde vitájába az egész villa beleremegett.

Melyik férfi nem örülne annak, ha két hölgy vitatkozik egymással, mindezt az ő kegyei megnyeréséért? Benkő Dániel kijelenthetjük: rendkívüli módon élvezi a nem hétköznapi helyzetet.

„ A férfi csak örülhet, ha két nő konfliktust gerjeszt körülötte, mivel ez élteti. Ha ez nem volna, az azt jelentené, hogy unalmas hölgyek veszik körül. Jelen esetben erről szó sincs, ugyanis két vérbő nő a végsőkig harcol az igazáért.” Mondta a Blikknek a lantművész, aki nem vállalta fel az igazságtevő szerepét, pedig lehetősége lett volna rá.

A Hármas randin a két vetélytársnak a civakodását kellett hallgatnia, egészen Siófokig.
„Alig vártam, hogy részese legyek egy ilyen szituációnak, de természetesen egyetlen szót se szóltam. Nekem nem feladatom ítéletet hozni, nem vagyok én király, csak egy vőlegény. Inkább kiélveztem a helyzetet.” Kommentálta az esetet Benkő.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását