2022. szeptember 26. - Jusztina

Pihennie kell az AC/DC "sósavas hangú" énekesének

Megbetegedett az AC/DC frontembere, a 63 éves Brian Johnson, így az ausztrál sztárcsapatnak le kellett mondania néhány koncertet az aktuális turné közepette. Az énekesnek nincs komoly baja, egyszerűen csak elfáradt.
2009. október 3. szombat 08:25 - HírExtra
Nem bírja szusszal a megállás nélküli turnézást az AC/DC frontembere: Brian Johnson az orvosai tanácsára néhány napig otthon marad, hogy erőt gyűjtsön. A zenekar emiatt kénytelen volt törölni a jelenleg is zajló amerikai turnéjuk néhány állomását: nem lépnek színpadra Phoenixben, Las Vegasban, Lousville-ben, Kansas Cityben, Des Moines-ben és Milwaukeeban. A jó hír viszont, hogy Briannek tényleg csak néhány napot kell pihennie: az AC/DC hivatalos weboldalán az áll, hogy a turné két hét múlva, október 16-án már folytatódik is Washingtonban.

Az AC/DC legutóbbi lemeze, a Black Ice tavaly ősszel jelent meg, a veterán rockerek azóta megállás nélkül turnéznak, márciusban Budapesten is felléptek. Az album a zeneipar válsága ellenére több mint 7 millió példányban kelt el világszerte a megjelenése óta.
Forrás: Kulturpart
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását