Pihennie kell az AC/DC "sósavas hangú" énekesének

Megbetegedett az AC/DC frontembere, a 63 éves Brian Johnson, így az ausztrál sztárcsapatnak le kellett mondania néhány koncertet az aktuális turné közepette. Az énekesnek nincs komoly baja, egyszerűen csak elfáradt.

Nem bírja szusszal a megállás nélküli turnézást az AC/DC frontembere: Brian Johnson az orvosai tanácsára néhány napig otthon marad, hogy erőt gyűjtsön. A zenekar emiatt kénytelen volt törölni a jelenleg is zajló amerikai turnéjuk néhány állomását: nem lépnek színpadra Phoenixben, Las Vegasban, Lousville-ben, Kansas Cityben, Des Moines-ben és Milwaukeeban. A jó hír viszont, hogy Briannek tényleg csak néhány napot kell pihennie: az AC/DC hivatalos weboldalán az áll, hogy a turné két hét múlva, október 16-án már folytatódik is Washingtonban.

Az AC/DC legutóbbi lemeze, a Black Ice tavaly ősszel jelent meg, a veterán rockerek azóta megállás nélkül turnéznak, márciusban Budapesten is felléptek. Az album a zeneipar válsága ellenére több mint 7 millió példányban kelt el világszerte a megjelenése óta.
Forrás: Kulturpart