2022. szeptember 26. - Jusztina

Csúsztatott Jackson film

A család úgy döntött, Michael Jackson életéről film készülhet. Bár a világsztár élete cseppet sem volt zökkenőmentes, a vásznon így akarják megjeleníteni.
2009. szeptember 22. kedd 13:29 - HírExtra
A rokonok azt akarják, hogy a film története csupán Jacko első húsz évét mutassa be. Persze ezt sem élethű formában. Kizárt, hogy belekerüljön az alkotásba a fiú apja általi bántalmazása – mondják a hozzátartozók.

Természetszerűleg így a legnagyobb botrányok sem kerülnek a filmbe (pedofilper, gyógyszerfüggőség). Ezekről ugyanis csak a 90-es évektől beszélhetünk.

Michael Jackson szerepét a műben állítólagos fia, Omer Bhatti fogja alakítani.

„Omer mindent tud, amit Jackson tudott, profi táncos, és a hangja is hasonlít az övére” – olvasható a Los Angeles Timesra hivatkozó Blikk forrásban.

„ A mű első sikerétől, az Off the Walltól mutatja be az életét. Az 1982-ben megjelent Thriller ünnepelt sztárjaként még láthatjuk, de a történetnek hirtelen vége szakad a 90-es évek elején, amikor pedofília vádjával feljelentették.”

A munkálatokat a jövő év elején akarják kezdeni. A kérdés már csak az, hogy ilyen feltételek mellett ki rendezi meg a filmet.

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását