2024. május 6. - Ivett, Frida

Vajon kit akar nézni Bajor a három tévében?

Bajor Imre a színészek színésze, a celebek celebje elárulta a nagy titkot: sosem válna meg három tévéjétől.
2009. május 7. csütörtök 14:39 - HírExtra
Talán a Heti Hetes nevű elévülhetetlen érdemekkel rendelkező gigagagyiság miatt, de Bajor Imre nem kívánja eladni egyik tévéjét sem. A minden porcikájában hatalmas tehetséget rejtő Bajor, ezt a Borsnak árulta el arra a kérdésre milyen elektromos szerkezetétől válna meg, ha a válság úgy kívánná?

A kérdés annak kapcsán merült fel, hogy az Egyesült Államokban napvilágot látott egy közvélemény-kutatás, ami azt firtatta, mi az a három műszaki, elektronikai cikk, amit mindenképpen megtartana és mit adna el elsőként, ha a válság elérné Önt is? Az amerikai válaszadók fele soha semmilyen körülmények között nem adná oda a tévéjét, bármekkora pénzügyi válság is fenyegetne.

Szele Tamás, jogásznak viszont már most sincs tévéje, így elsőként a mobiltelefonjáról mondana le, hiszen mint a Borsnak elmondta, a laptop azt helyettesíteni tudja. A másik két dolog amire mindenképpen szüksége lenne a mosógép és a hűtőszekrény.

Orbán Judit, aki egyetemista gyermekét egyedül neveli a mikrosütőtől szabadulna, ám hűtő és mosógép nélkül tehetetlen lenne. Hidas István áruszállító viszont a teherautóját tartaná meg – még ha az nem is műszaki cikk – mert a nélkül nem lenne mit tenni a hűtőbe, hiszen nem lenne bevétele.

Bíró Ica a kiskutyáját nem adná oda, bár ennek semmi köze a kérdéshez. Azt azonban mégis elárulta, a tévéjétől minden gond nélkül megválna, hiszen olyan vacak műsorok mennek, hogy egyáltalán nem hiányozna. (Ica talán csak azért mondta ezt, mert nem ismeri Bajor Imre és kebelbarátai főszereplésével készülő erőszakkal nevettető agymosodát.)

Imre azért a Borsnak még hozzátette, a mobiljától gond nélkül megválna, mert gyűlöli.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását