2024. március 29. - Auguszta

Gyereke született! A rocksztár hazánkba is ellátogat!

Múlt hét szerdán látta meg a napvilágot a híres énekes, Miyavi első gyermeke. A kislány a Lovelie nevet kapta, s a sztár októberben hozzánk is ellátogat.
2009. augusztus 4. kedd 08:01 - Kővári Adrienn
A múlt héten végre megszületett a japán rock zenész, Miyavi első gyermeke. A sztár még csak huszonhét éves, de máris sztárnak számít hazájában, és a világon is. Felesége, Melody szintén énekes, akivel még az idén, március 14-én összeházasodtak.

A rajongók előtt teljesen titokban zajlott a kapcsolatuk, így mindenkit megleptek, mikor most tavasszal kitudódott, hogy már egy éve randiznak, s ráadásul már az esküvőn is túl vannak. A baba érkezését is akkor jelentették be. A szerelmesek első gyermeke július 29-én látta meg a napvilágot, s a kislány a Lovelie nevet kapta.

Miyavi nagyon izgult a gyerek születése előtt, gyakran blogolt is a rajongóknak, hogy megoszthassa velük élete legszebb óráit.

A nagy koncert

Sok rajongó örömére Miyavi hazánkba is ellátogat, s egy hatalmas koncertet fog adni október 1.-én, a Petőfi Csarnokban. Miyavi különleges zenét játszik, ami elsőre kicsit furcsán hangozhat, de ha jobban megismeri az ember, rájön, hogy mennyire egyedi.

Annyi biztos, hogy külföldről is fognak rajongók érkezni, így aki még szeretne jegyet venni, az iparkodjon. Hatalmas bulira számíthat az, aki ellátogat rá, mert egy nagyon egyedi élményben lehet majd része.

Most pedig tekintség meg Miyavi egyik videóklipjét, ami a Subarashiki kana, kono sekai -WHAT A WONDERFUL WORLD- címre hallgat.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

tündérke
2009. augusztus 4. 18:49
héj, ő egy jó pasi <3
Neji_
2009. augusztus 4. 10:35
Miyaviii (L)
cuki baba lett nagyon *.*
Neji_
2009. augusztus 4. 10:35
Miyaviii (L)
cuki baba lett nagyon *.*
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását