2024. április 26. - Ervin

Elképesztő! Ismét szőke lett a leszbikus sztár! - képpel

Nagyon szeretne a barátnőjének tetszeni a botrányos Lindsay Lohan, mert ismét szőkére festette a haját. Köztudott, hogy Samanthának így sokkal jobban tetszik, de állítólag csak egy szerep miatt vált meg vörös tincseitől.
2009. augusztus 3. hétfő 08:17 - Kővári Adrienn
Hatalmas változáson esett keresztül Lindsay Lohan tegnap, ugyanis visszafestette a haját szőkére! A mindig vörös színésznőt sikerült rengeteg paparazzinak lencsevégre kapnia egy hajszalonban, amikor egy igazi szőke nőt varázsoltak a botrányhősnőből. És ez most kivételesen nem paróka.

Valójában egy mozi kedvéért festette át a haját, de rengeteg rajongójának hiányozni fognak a vörös tincsei, ami már a védjegyévé vált a színésznőnek. Sokakban az a gondolat is felmerült, hogy barátnője, Samantha Ronson miatt festette ismét vissza a haját, mert köztudott, hogy a DJ lánynak sokkal jobban tetszett Lindsay szőkén.

Új életet kezd?

Tegnap nyolc órát töltött el a Byron & Tracey hajszalonban, s mivel ilyen sokáig tartott a szépítkezés, ezért ezt a hosszú időt nem fecsérelhette csak úgy el. Miközben készítették az új frizuráját, Lindsay a laptopján dolgozott, pizzát evett, és cigarettázott. De nemcsak szőkére festették a haját, hanem kapott bele hajpótlást is, így most sokkal hosszabbak lettek az immár szőke tincsei.

Mily meglepő, amikor végzett egyenesen barátnője lakására hajtott, hogy megmutassa neki új frizuráját, s az éjszakát is ott töltötte. Biztos, hogy jobban tetszik így szerelmének, mert amikor szakítottak, akkor festette magát vissza vörösre Lindsay, hogy ezzel is megmutassa Samanthának, hogy már túl van rajta.
Forrás: HírExtra/x17online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását