2024. április 20. - Tivadar

Kikéri magának a botrányhősnő! Ő nem megy a dzsungelbe!

Felháborodva utasította vissza Lindsay Lohan egy realityshow-nak a felkérését, mert ő nem szeretne a dzsungelben bohóckodni. Milyen ismerős ez, csaknem az amerikai Celeb vagyok, ments ki innen!-ről beszélünk?
2009. augusztus 1. szombat 12:59 - Kővári Adrienn
A huszonhárom éves botrányhősnő egyenesen fellázadt, mikor meghívták őt egy celeb valóságshow-ba. Lindsay Lohan kikéri magának, hogy egy ilyen műsorban kelljen szerepelnie. Pedig meginvitálták őt az "I’m a Celebrity...Get Me Out of Here!" című realityshow-ba, de ő ezt visszautasította, elmondása szerint ez egy nevetséges műsor, ami tele van hazugsággal.

Pedig korábban azt nyilatkozta Lindsay, hogy megfontolja a szereplést az amerikai, és a brit verzióban is, de végül elvetette. Egy forrás szerint ő lenne a legtökéletesebb szereplője ennek a celeb műsornak. „Fiatal, elesett, és életének a lételeme a tragédia.” – mesélte a bennfentes a Britain Daily Mirrornak.

Celeb vagyok, ments ki innen!

A műsor így már számunkra is ismerős lehet, hiszen két szériát is végig nézhettünk tavaly ősszel az RTL Klubon. A valóságshow lényege, hogy a celebeket elviszik a dzsungelbe, s két hétig ott kell élniük. Közben a nézők szavazhatnak rájuk, s ők különböző feladatokat kénytelenek megcsinálni.



Ez volt az a műsor, ahova Lindsay Lohan nem szándékozott bemenni. Az biztos, hogy rengeteg pénz kereshetnének vele, de az is biztos, hogy a nyafogós hisztérika egy percig sem bírta volna ki. Talán ezért sem volt hajlandó igent mondani a felkérésre.

„A legtöbb ember, aki eljön ebbe a műsorba, azért teszi, hogy kapjon egy rakás pénzt, amivel feltornázhatja a karrierjét, mert ezek a celebek a legtöbb esetben már sehol sincsenek. Ezért is lett volna tökéletes alany Lindsay.” – tette még hozzá a forrás, aki még ezek után is reméli, hogy egyszer majd igent fog neki mondani a lecsúszott színésznő.

A másik szemszögből

Több oka is lehet annak, hogy Lindsay Lohan miért nem vállalta el ezt a műsort. Egyrészt nem bírná ki, hogy két hétig a dzsungel közepén kellene laknia. Másrészt ott nem lenne se alkohol, se drog, amivel kiüthetné magát. Emellett nem szeretne mindenféle cikis helyzetbe belekerülni, ami azért kicsit furcsa elgondolás, mert manapság minden cselekedetével hülyét csinál magából.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását