2020. szeptember 26. - Jusztina

Paris Hilton és a szexvideó

Még 2003-ban került fel az internetre Paris Hilton szexvideója. Azóta már sok év eltelt, de még mindig nem tudja elfelejteni, most erről mesélt őszintén a szőkeség.
2009. július 31. péntek 18:59 - Kővári Adrienn
Elkezdtek forgatni Paris Hiltonról egy életrajzi filmet, amely a Paris, Not France címet kapta. Őszintén mesélt most arról, hogy mennyire rosszul érintette az, amikor volt barátja kiadta a szex videójukat. „Nagyon fájt.” – mesélte Paris a dokumentumfilmben. A videó még 2003-ban került fel az internetre, s azóta is a legnézettebb filmek között van.

„Amikor megbízol valakiben, és szereted, az nagyon nehéz. Ez a videó megkeserítette a mindennapjaimat. Furcsa volt szerepelnem egy ilyen filmben, korábban sosem gondolkodtam azon, hogy majd felveszem a szeretkezésemet.” – mesélte a szőke örökösnő. A filmet barátja, Rick készítette, s ő is élt vissza Paris szeretetével.

Megtanulta a leckét

Többet biztos, hogy nem fog szex videókat készíteni a szőkeség, mert tudja, hogy még a szerelme is visszaélhet vele, ha már elmúltak a heves érzelmek. „Ez egy nagy lecke volt a számomra. Hiszem azt, hogy sok olyan lány van, mint én. Szeretnek valakit, bíznak benne, s könnyen belemennek ilyen szituációkba. Tudom, hogy sok emberrel megtörtént már hasonló, és sohasem tudhatod, hogy ők mit tennének ilyenkor.” – tette még hozzá Paris.

Már egy hónap is eltelt, hogy szakított előző barátjával, Doug Reinhardt-tal. Tudja, hogy megint beleesett a csapdába, mert megbízott egy olyan emberben, akiben nem kellett volna. A férfi csak kihasználta őt, szeretett volna híresebb lenni Paris által. Magát vádolta az újabb kudarc miatt, de úgy gondolja, hogy sokkal erősebb lett, mint volt, s ezért nehezebb lesz őt újra megsebezni.
Forrás: HírExtra/celebrity mania
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását