2024. március 29. - Auguszta

Rosszul lett a színész a forgatáson! Vér folyt a füléből

Megrémítette munkatársait, és feleségét is Ashton Kutcher, amikor hirtelen rosszul lett a forgatáson. Fejfájásra panaszkodott, majd vér kezdett folyni a füléből, azonnal kórházba szállították.
2009. augusztus 3. hétfő 13:26 - HírExtra
Éppen a Bahamákon forgatta legújabb filmjét, a Five Killerst Ashton Kutcher, amikor erős fejfájásra panaszkodott. Annyira rosszul lett, hogy le kellett ülnie, s ekkor vették észre a kollégái, hogy vér folyik a füléből. Azonnal mentőt hívtak hozzá, s az egyik közeli kórházba szállították.

A Bahamákra felesége, Demi Moore is elkísérte, akit a szállodában sikerült utolérniük, sírva rohant be a kórházba.

Nagyobb volt az ijedtség

- Demi nagyon megrémült, azt hitte, komoly baj van. Zokogni kezdett, és ordibált, hogy valaki azonnal vigye őt Ashton után. – mesélte a stáb egyik tagja a National Enguirer-nek.

Végül kiderült, hogy csak a dobhártyája szakadt be a színésznek, mert túl mélyre merülhetett egy jelenet során. Az orvosok szerint nem lesz komolyabb következménye ennek a kis balesetnek.

- Mire Demi odaért, Ashton már az orvosokkal nevetgélt, kapott valami krémet, és azt mondták, hogy valószínűleg nem fog romlani a hallása. Csupán az ijedtség volt nagy, Ashton másnap már ismét dolgozott. – tette még hozzá a bennfentes.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását