2024. május 3. - Tímea, Irma

Hoppá! Pécsett az év egyik legjobb nyári fesztiválja - videókkal!

EFOTT. Ha akarom zenei fesztivál, ha akarom kulturális olvasztótégely. Az idei ráadásul halfőzéssel indul holnap, jövőre pedig Pécs lesz a házigazda. Útra fel, „efottozók”!
2009. július 13. hétfő 15:03 - HírExtra
Még mielőtt elárulnánk, hogy miért is esett az EFOTT Menedzsment választása Pécsre a 2010-es rendezvény terén, áruljuk el, hogy idén hol és mikor „efottozhatnak” az érdeklődők: az idei Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója Baján kerül megrendezésre. A program ráadásul már a mínusz negyedik napon megkezdődik, a fesztiválozók már a Bajai Halfőző Fesztivál idejére is birtokba vehették a helyszínül kijelölt kempinget. A megfelelő mennyiségű halétel elfogyasztása után (s persze a hozzá tartozó szintén megfelelő mennyiségű alkoholtartalmú ital elpusztítása után), július 14-én, kedden pedig már a felsorolhatatlan programdömping veszi kezdetét. Csak ízelítőül: július 15-én az OMEGA szuperkoncertje nyitja, július 18-án, szombaton pedig az idén húsz éves Tankcsapda fellépése zárja az EFOTT-ot. A két szuperkoncert között pedig nem kevesebb mint tizenegy helyszínen közel háromszáz fellépő várja a fesztiválozókat.

Egy kis ízelítő a tavalyi dunaújvárosi EFOTT-ról, hangulatjelentés az első napról:

Ugyan a szerevezőknek nem szokásuk, de idén már az aktuális EFOTT előtt bejelentették a következő évi helyszínt is: az 1976 óta évente megrendezett fesztivál következő helyszíne 2010. július 13. és 18. között Pécs lesz!

Még egy kis ízelítő a tavalyi dunaújvárosi EFOTT-ról, hangulatjelentés a második napról:

A szervezésben természetesen be fognak segíteni a Pécsi Tudományegyetem hallgatói is (érdekesség, hogy a bajai felsőoktatási intézmény rendelkezik a legkevesebb hallgatóval , még a pécsi pont ellenkezőleg, a legtöbb hallgatóval büszkélkedhet). A 2010-es EFOTT-ot a Pécsi Tudományegyetemen kívül Pécs Megyei Jogú Város és az Európa Kulturális Fővárosa program támogatja majd. A legfontosabb azonban, azaz a pontos helyszín egyelőre még nem publikus.

A kedvcsinálóból a tavalyi EFOTT harmadik napja sem maradhat ki:

Pécs választása már csak azért sem meglepő, mert – mint ismeretes – jövőre Pécs lesz Európa Kulturális Fővárosa, abba pedig már csak belefér egy az év legnagyobb hallgatói bulija is!

Végezetül pedig íme a tavalyi, újvárosi EFOTT negyedik napja:

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását