2020. április 9. - Erhard

Michael Jackson lánya veszélyben - Ki lesz a következő áldozat?

Úgy tűnik, a kegyetlenkedéseiről híres Jakson-papa fia tönkretétele után unokájának, a mindössze tizenegy éves Parisnak is hasonló sorsot szán.
2009. július 13. hétfő 14:57 - HírExtra

Joe Jackson nem vesztegeti az idejét. Még szinte ki sem hűltek a reflektorok Jacko búcsúztatóján, máris alapított egy kiadót, amely tervei szerint a popkirály dalait terjesztené Paris előadásában.

A kislány anyja, Debbie Rowe Jacko kétségbeesetten probálja megakadályozni a Jackson-család fejének újabb ámokfutását, hiszen mindenki másnál jobban tudja: Joe Jackson annak idején teljesen tönkretette Michael gyermekkorát. Úgy idomította, akár egy cirkuszi állatot, folyamatosan próbákra, fellépésekre kényszeritette, gyakran veréssel ösztönözte.

A kis Paris édesanyja most Jacko-mamától vár segítséget, úgy hírlik, a két asszony már szövetségre is lépett, hogy megakadályozza az ijesztő tervet. Szerződést akarnak Joe Jackson orra alá dugni, amelyben az áll, hogy a kegyetlen papa kötelezi magát Jacko gyermekeinek nyugton hagyására.
 

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását