2024. május 2. - Zsigmond

Kepes András: "Etikátlan f.sz vagy!"

Kepes András fenyegetőzik! Nem gondoltuk volna róla, de igaz: egy nyilvános bírósági tárgyalás közben esett neki a Blikk fotósának. Mitől borult ki ennyire?
2009. június 18. csütörtök 14:06 - HírExtra
Kepes András a Geréb Ágnes (ő az otthon szülés egyik legelkötelezettebb híve ugyebár) és társai ellen indított per egyik tárgyalására ült be – szimpla érdeklődőként. A vége mégis az lett, hogy artikulálatlanul üvöltött a folyosón a Blikk szerencsétlen fotósával…

– Megütöm a fejedet, ha fotózol – kiabálta állítólag a fotósnak az eddig visszafogottságáról és úriemberségéről híres Kepes András.

A bulvárlap szerint Kepes a vádlottakkal szimpatizált, akik érthető módon nem járultak hozzá, hogy felismerhető kép jelenjen meg róluk a lapban.

– Etikátlan f.sz vagy, és holnaptól már nem fogsz a Blikknél dolgozni! Fogalmad sincs az újságíró szakmáról! – kiabált a tévés műsorvezető a fotóriporterrel.

Szomorú ez a történet. Mintha a feje tetejére állt volna az egész világ: az újságírók etikátlan f.szok, Kepes András pedig egy idegbeteg üvöltöző lett.

Mi pedig nem lepődünk meg ezen az egészen…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Isaura
2009. június 18. 20:41
Szerintem nagyon is úriember volt a Kepes, hogy csak ennyit mondot a sz..f...ú fotósnak. Ma már semmi sem szent. Menjenek a jó k...a anyjukba. Ez nem újságirás. Ez mocsok és ők tették azzá az ilyen b..i újságirók és fotósok.
Isaura
2009. június 18. 20:39
Szerintem nagyon is úriember volt a Kepes, hogy csak ennyit mondot a sz..f...ú fotósnak. Ma már semmi sem szent. Menjenek a jó k...a anyjukba. Ez nem újságirás. Ez mocsok és ők tették azzá, az ilyen b..i újságirók és fotósok.
ferooo1
2009. június 18. 18:23
még annyit örüljön kepes hogy nem vágták szájon szerencsétlen fonyadék alárugtam volna hogy össze...magát menjen melozni a kutya nem fogja fenyképezni
ferooo1
2009. június 18. 18:19
kepes győzike tönkre tett menj a fenébe szemembe komolytalan aki ebben a világban győzikéig lát el menjen a .....
konczzsoka
2009. június 18. 17:19
Miért gondolja azt az újságírónak, fotoriporternek nevezett "emberfaj", hogy nekik mindenhol ott kell lenni, mindenkin átgázolva levakartatatlan módon mint a piaci légy, -amit, ha elhessegetünk annál inkább visszaszáll- senkit sem kimélve ott kell lenniük mindenhol. Nehogy azt mondják, hogy ez a munkájuk. Lehet, hogy HASONLÓ a munkájuk, de a jó ízlés határán belül kell minden szakmát gyakorolni. Igaz? Akkor meg miért áll nekik feljebb ha valaki elküldi őket a JÓ BÚSBA! OTT a helye a mértéket nem ismerőknek. ÉN bele is "rugtam volna, abba aki szép szóból nem ért. Ha neki az...megengedett, hát nekem is ...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását