Kepes András: "Etikátlan f.sz vagy!"

Kepes András fenyegetőzik! Nem gondoltuk volna róla, de igaz: egy nyilvános bírósági tárgyalás közben esett neki a Blikk fotósának. Mitől borult ki ennyire?

Kepes András a Geréb Ágnes (ő az otthon szülés egyik legelkötelezettebb híve ugyebár) és társai ellen indított per egyik tárgyalására ült be – szimpla érdeklődőként. A vége mégis az lett, hogy artikulálatlanul üvöltött a folyosón a Blikk szerencsétlen fotósával…

– Megütöm a fejedet, ha fotózol – kiabálta állítólag a fotósnak az eddig visszafogottságáról és úriemberségéről híres Kepes András.

A bulvárlap szerint Kepes a vádlottakkal szimpatizált, akik érthető módon nem járultak hozzá, hogy felismerhető kép jelenjen meg róluk a lapban.

– Etikátlan f.sz vagy, és holnaptól már nem fogsz a Blikknél dolgozni! Fogalmad sincs az újságíró szakmáról! – kiabált a tévés műsorvezető a fotóriporterrel.

Szomorú ez a történet. Mintha a feje tetejére állt volna az egész világ: az újságírók etikátlan f.szok, Kepes András pedig egy idegbeteg üvöltöző lett.

Mi pedig nem lepődünk meg ezen az egészen…
Forrás: HírExtra/Blikk