2024. április 25. - Márk

Elképesztő! "Lemocskoscigányozta" a Blikk főszerkesztője Győzikét?

"Te mocskos cigány, ennyit érdemelsz, mert csak egy eszköz vagy" - ezt a Blikk főszerkesztője, Murányi Marcell vágta Győzike fejéhez, legalábbis a roma zenész állítása szerint. Háború a bulvárújság és Győzike között!
2009. április 23. csütörtök 14:01 - HírExtra
Győzikét ismét alaptalanul támadják, legalábbis szerinte. A Blikk ugyanis mai címlapján olyan cikket közölt, melyben indokolatlanul negatív színben tüntetik fel a tegnapi, Beckhammel történt találkozását. De miért állítana valótlanságokat a bulvárlap, és miért akarnák ellehetetleníteni Győzikét?

A Blikk ma azzal a címlappal jelent meg, hogy Égés! Beckham levegőnek nézte Győzikét!. Ez azonban az újságírók és Győzike szerint is az igazság elferdítése. De miért akarja a bulvárlap negatív színben, kellemetlen helyzetben feltüntetni Gáspár Győzőt, ha a valóságban (legalábbis Győzi állítása szerint) más történt?

"Égés". De kinek?


"Győzike benn sem volt..."
A HírExtra természetesen megszólaltatta a Blikk főszerkesztőjét, Murányi Marcellt is, hogy ő mit szól az igen komoly vádakra. A bulvárlap főszerkesztője elmondta, hogy egy: Győzike nem járt benn náluk a szerkesztőségben, kettő: ő semmilyen körülmények között senkinek nem mondott még csak hasonló sértést sem, mint amit Győzike állít, s végezetül: mivel Győzike nem járt benn nála, neki pláne nem tudta azt mondani, hogy "mocskos cigány".
Valamint hozzátette: ha Győzike ezt állítja, akkor rágalmazásért és hitelrontásért be fogják perelni.
– Nem igaz, hogy Beckham nem törődött velem, az Égés címmel megjelent címlap is felháborító. Azért hoztak ilyen kellemetlen helyzetbe, mert megnyertünk a múlt héten egy újabb pert ellenük. Felháborító, ezt senkivel sem lehetne megtenni – mondta el portálunknak Győzike.

Egyébként Győzike volt az egyetlen a magyar hírességek közül, aki közel férhetett Beckhamhez, de állítása szerint nem azért, mert külön fizetett volna ezért, hanem mert ismeri a szervezőket. Ezért is érthetetlen Győzike számára a Blikk cikke, mely egyértelműen ciki helyzetbe hozta a népszerű médiaszereplőt.

- De mit lehet tenni egy olyan újság ellen, mely nem tisztel senkit sem? – tette fel a kérdést a megsértett sztár.

Győzike nem hagyta szó nélkül a dolgot, azonnal felhívta a Blikk főszerkesztőjét, Murányi Marcellt, aki azonban Győzike kérdésére, miszerint miért kell őt állandóan kellemetlen helyzetbe hozni, csak annyit mondott, hogy „te mocskos cigány, ennyit érdemelsz, mert csak egy eszköz vagy”. Aztán Győzike megpróbált bejutni szerkesztőségbe, de a főszerkesztő leszólt, hogy a Blikk épületébe ne engedjék fel a roma zenészt. Miután mégis feljutott a főszerkesztőhöz, az egyszerűen rá rúgta az ajtót – állítja a HírExtrának Győzike.

A kérdés az, hogy miért indított háborút a Blikk Győzike ellen – ha egyáltalán indított –, amikor a roma zenész – állítása szerint – semmit nem tett az újság ellen?

Az ország egyik legnépszerűbb médiaszereplője azt is elmesélte nekünk, hogy legalább tizennégy perük van a Blikk ellen, ebből meg is nyertek már vagy fél tucatot. Ráadásul ebből a mai, az igazságot még csak meg sem közelítő címlapból is per lesz, legalábbis ezt tervezi Győzike.

Még egy adalék, mely Győzike szerint saját igazát támasztja alá: az szerepel a Blikk címlapján, hogy 17:56-kor, öt órás várakozás után Beckham végre megszánta, és kezet fogott vele. Csakhogy 17:56-kor Győzike – állítása szerint – már rég nem volt az épületben!

A kérdés csak az, hogy kinek és miért éri meg az újabb per...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

taki78
2009. április 24. 20:24
jostika0977!
Te valami klónozott egyed lehetsz, hogy dolgozol. A cigányoknál úgy tudom, ez szégyen!!! Gondolom a vállakozásodhoz a pénzt sem úgy loptad és csaltad össze az adófizetők pénzéből mi??!! Magyarokat dolgoztatsz??? Ők nem kapnak ám segélyt!!! A te fajtád nem dolgozik, mert munka nélkül is gyerekenként 100ezret kap havonta. Gondolom a számolás nem erősséged a 6 elemiddel, de például, ha van 6 gyereke egy roma családnak, az pontosan 600. 000 Forint/hó. A munkatársaim, velem egyetemben rettentően felháborodtak az írásodon és persze minden magyar ember! Büdös élősködő gecik vagytok. Én azon gondolkozom hónap végén mit adjak a két gyerekemnek enni, pedig van állandó BEJELENTETT munkahelyem, ti meg röhögtök a markotokban. Visszamehetnél te és a rohadt fajtád a Gangesz völgyébe és felvirágozna Magyarország.
magyar1
2009. április 24. 17:43
jostika1977!Neked mi van a személyidbe írva?Magyar?Sajnos!!!!Szégyelleném magam ha egy kokerónak dolgoznék!!!!Titeket még Indiából is kibasztak....mert lusta köcsög,ingyenélők voltatok,és zabáltátok a tehenet....
magyar1
2009. április 24. 17:42
jostika1977!Neked mi van a személyidbe írva?Magyar?Sajnos!!!!Szégyelleném magam ha egy kokerónak dolgoznék!!!!Titeket még Indiából is kibasztak....mert lusta köcsög,ingyenélők voltatok,és zabáltátok a tehenet....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását