2024. április 20. - Tivadar

Ilyen még nem volt! Három bombázó egyetlen rúd körül!

Elképesztő látvány lesz: Keleti Andi, Dér Heni és Orosz Barbi egyetlen árbocrúd körül! A csajok gőzerővel készülnek a legendás vitorlásversenyre, a Kékszalagra…
2009. június 17. szerda 10:59 - HírExtra
Három cseppet sem csúnya sellőlány: a gyönyörű táncosnő Keleti Andrea, a nem kevésbé csodálatos műsorvezetőnő Orosz Barbara és a volt megasztáros énekesnő Dér Henrietta vállalta ugyanis, hogy matrózként szerepet vállal a 41. Kékszalag vitorlásverseny egyik indulójának fedélzetén.

–Semmiféle vitorlás tapasztalatom nincs – mesélte Orosz Barbi. – A víztől nem félek, hisz úszni szinte előbb tudtam, mint járni, de ettől függetlenül nem mondhatnám, hogy a fedélzeten magabiztosan mozgok. Próbálom majd segíteni a csapatomat, ha máshogy nem, hát majd elvonom a versenytársak figyelmét – mondta huncut mosollyal az élete első ilyen futamára készülő Cool TV-s műsorvezető hölgy.

Egészen más a helyzet Keleti Andival: ő már rutinos kékszalagosnak számít a mezőnyben. Keleti ugyanis tavaly simán nyerte a sztárok versenyét.

–Tavaly én is „szűzként” léptem a fedélzetre, olyannyira, hogy gyakorlásból repetát írt elő a kapitányom, ami annyira jól sikerült, hogy a vízben kötöttem ki, mivel beborultunk. Én aztán tényleg átestem a tűz, pontosabban a vízkeresztségen– idézte fel emlékeit boldogan a jó formában lévő táncosnő.

Dér Heni, az érces hangú, egészen kiváló énekesnőnk (aki a legutóbb azzal került a középpontba, hogy elárulta: imád embereket veszélyeztetni késő éjszakánként a Hungária körúton) pedig annyit mondott a nagy kaland előtt, hogy nagy lelkesedéssel vállalja a kiszolgáló személyzet szerepét: ügyesen hordom majd a kávét és a szendvicset a hozzáértőknek.

– Ennek ellenére készen állok, hogy beleszeressek ebbe a sportba, várom a napsütést, a szelet, az esőt, tőlem jöhet bármi! Keleti Andi egyébként is ellátott jó tanácsokkal, így viszek széldzsekit, fülvédőt, na meg egy kispárnát a popsim alá – árulta el a Sugarloaf énekesnője.

Végül is, ezek a legfontosabb vitorlás felszerelése közé tartoznak…
Forrás: HírExtra/Cool TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását