2024. április 29. - Péter

Mindjárt szül!

Kismamajóga, sok mozgás és a név tudatos kiválasztása – minden erejével közeledő szülésére készül az RTL Klub sztárja, Lilu.
2009. június 17. szerda 08:40 - HírExtra
Az RTL Klub műsorvezető hölgye, Lilu mostanában már semmi másra nem tud gondolni, mint a közelgő nagy napra, azaz első gyermeke megszületésére. Azonban egy kicsit fél a nagy eseménytől, így minden alkalmat megragad, hogy maximálisan felkészüljön rá.

Jár például kismamajógára is, amivel a helyes légzést lehet megtanulni, s reményei szerint ez a fájdalom elviselésében is segíteni fog neki.

– Nyilván félek, tehát hazugság lenne, ha azt mondanám, hogy nem félek tőle, de hát az ember minden ismeretlen dologtól fél. Lehet, hogy az ember mindent elfelejt, mire odajut, de hát valamit valamiért, lesz egy fiam – áradozott Lilu.

Ráadásul a terhesen is csinos műsorvezető már tudja születendő gyermeke nemét is: kisfiú lesz. Örült is a család rendesen.

– Azonnal átáll az eszed, és tudod, hogy miért annak örülsz sokkal jobban, mint hogyha mondjuk kislány lett volna. Ez nálunk is így volt. Onnantól kezdve már láttam a fiamat ezer helyzetben, hogy hogyan nő – mesélt tovább a műsorvezető.

Persze először még meg kell születnie! Azt azonban még nem tudta megmondani Lilu, hogy társa bent lesz-e vele életük eddigi legnagyobb pillanatában, mint mondja: ezt csak a legutolsó pillanatban fogják eldönteni.

– A férjem biztos, hogy ott lesz a közelben. Az, hogy mennyire közel, az is szerintem ott dől el. De az anyukám velem lesz, ő eddig a fix pont, aztán a többit majd meglátjuk – folytatta Lilu.

Ezek szerint már csak egyetlen kérdés maradt: mi lesz a kisfiú neve?

– Még mindig van három lehetőség, amik közül választunk majd. Az a baj, hogy változik hétről hétre, szerintem majd ott a helyszínen ránézek, és azt mondom, hogy ...!

Engedjék meg, hogy mi itt a HírExtránál előre gratuláljunk  … megszületéséhez!
Forrás: Hírextra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását