2024. április 27. - Zita

Őrületes titkok! Nyilvánosság előtt Soma Mamagésa naplója!

Soma Mamagésa nem bírta tovább: 29 évig féltve őrzött naplójával lépett a nyilvánosság elé. Miért tette? Kit érdekel... Inkább nézzük, mi is van abban a híres naplóban!
2009. május 11. hétfő 15:59 - HírExtra
A lelkem azt szeretné, hogy a bennem élő Tina, merthogy Tina, tudod egy betű különbséggel, a kis Tine, ez a szexuális vadállat és Klára, a szigorú, következetes, precíz, mindent lejegyző, már majdnem kényszeres, superego egyesülne, integrálódna, tehát ez jött ki, hogy ezt akarja a lelkem.

A fenti idézet Soma Mamagésa, azaz Spitzer Gyöngyi naplójából származik. Somáról meg ugyebár tudjuk, hogy alapból nem egészen normális. A Megasztár zsűrijéből is ismert énekesnő-pszichológus most nyilvánosságra hozta eddig őrizgetett naplóját. De miért?

– A titkolót én komolyan is gondoltam, hogy titkoló, tehát senkinek nem mutattam meg az ég egy adta világon, anyukámnak, barátnőimnek, senkinek – mesélt 14 éves korától írt naplójáról a Reflektor című műsorban.

Mit olvashatunk Soma naplójában, már ha van rá ingerünk, és elolvassuk? A pasifaló buliktól kezdve egészen gyermekeinek minden vécézéséig van benne szó.

– Itt tökéletesen látszik, hogy percre lebontva pontosan hány perckor, hány grammot evett, mennyi kakija volt, hány percet volt levegőn, hány dekát hízott, ugyanez a lányomnál. Ma már én biztos, hogy ezt nem csinálnám! Minél szorongóbb és bizonytalanabb belül valaki, annál precízebb, annál aprólékosabb, és rengeteg olyan jelet látok magamon, amit már úgy hívok, ezt a személyiségrészemet, hogy Klára, nevet is adtam neki – vallotta be Soma.

Még jó, hogy mindezt nem blog formában, a netre írta, így ugyanis kisebb az esélye, hogy az egyszerű gyanútlan átlagember belebotlik az "őrült" Soma Mamagésa feljegyzéseibe…
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2009. május 11. 22:24
Aprópénzre kellett váltania a ...nincs mit.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását