2024. április 28. - Valéria

Kiakadt az énekesnő

A többszörös Grammy-díjas Natalie Cole élesen kritizálta a drogos Amy Winehouse díjesőjét a legutóbbi gálán.Az énekesnő a People magazinnak adott interjújában elmondta: "Úgy vélem, nem kellett volna nyernie." A jazzlegenda Nat King Cole lánya szerint a dí
2008. február 13. szerda 07:12 - Hírextra
Natalie hozzátette: abba kellene hagyni a "rossz viselkedés" megjutalmazását.

A hosszú ideje drog- és alkoholproblémákkal küzdő Amy Winehouse öt kategóriában is nyert a vasárnapi Grammy-gálán. A ceremóniát követően a People-nak azt mondta, büszke és boldog. Amy amerikai szóvivője azt nyilatkozta, hogy az énekesnő "szigorúan tartja magát az elvonókúrához, és nagyszerűen halad".

A botrányairól is elhíresült Winehouse néhány hete kezelteti magát az egyik londoni rehabilitációs klinikán, miután nyilvánosságra került egy videó, amelyen masszívan drogozik. A vasárnapi gálán nem vett részt személyesen, hanem élőben kapcsolták a brit fővárosból.

Natalie Cole - aki korábban maga is küzdott drogproblémákkal - szerint fiatal kolléganőjének össze kellene szednie magát, mert különben bele is halhat. "Nem akarom vitatni a tehetségét, de egyszerűen az az érzésem, hogy olyan helyre került, amit még nem érdemel meg."
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását