2024. április 30. - Katalin, Kitti

Elképesztő! Elaludt a bíró, elmaradt a meccs - videóval!

Újabb dél-amerikai őrültség a futball világából: azért maradt el egy harmadosztályú argentin focimeccs vasárnap, mert a derék játékvezető otthon aludt.
2009. április 21. kedd 07:00 - HírExtra
Már megint a vadregényes Dél-Amerika. Meg a foci. Nemrég adtunk például arról hírt, hogy egy argentin alsóbb osztályú rangadón a bíró tizennyolc piros lappal kiállított egy komplett csapatot, s azt is megmutattuk Önöknek, amikor az egyik kerületi brazil bajnokságban az egyik edző megpofozta a bírót.

Ez a történet azonban mindenen túltesz, s persze megint egy játékvezető a főszereplő benne. Az argentin harmadosztály Alumni de Villa Maria-Racing de Cordoba vasárnapi meccsén történt egy csúfság a sporival, Ariel Monteróval. A derék sporttársat ugyanis hiába várták a mérkőzés csapatai a stadionba, a meghirdetett kezdő sípszót nem tudta elvégezni.

A derék Ariel barátunk ugyanis mintegy 600 kilométerrel odébb, saját otthonában húzta a lóbőrt – miközben szurkolók ezrei és a csapatok várták, hogy elkezdődjön a játék.

Asszisztensei természetesen megpróbálták őt elérni, de amikor nagy nehezen elérték telefonon otthonában már késő volt: semmilyen emberi számítás szerint nem tudott volna odaérni még vállalható időpontban a meccsre. A Racing csapata pedig nem járult hozzá ahhoz, hogy pótjátékvezetővel játszák le a meccset.

Ami a legszebb az egészben: korántsem kora reggeli meccsről volt szó, késő délután rendezték volna a találkozót.

Arról egyelőre még nem érkezett hír, hogy a hétalvó sporit milyen súlyos büntetéssel sújtotta az ottani labdarúgó szövetség. Valószínűleg azonban néhány meccses eltiltás vár majd a szerencsétlen bíróra.

De legalább amíg az eltiltását tölti nyugodtan aludhat majd…

Kíváncsi rá, hogy milyen meccset is aludt el a szerencsétlen spori? Íme az Alumni szurkolóinak jókedve, amikor valóban van meccs, és tudnak szurkolni!

Forrás: HírExtra/Reuters
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását