2024. április 30. - Katalin, Kitti

Tiszta röhej! Óriásit esett a kabala, kórházba vitték - képpel!

Láttak már baglyot BMX-ezni? És baglyot óriásit esni BMX-ezés közben? Az angol Oldham focicsapatának szurkolói ugyanis megcsodálhatták.
2009. április 15. szerda 19:49 - HírExtra
Miközben az angol sztárcsapatok átgázolnak az egész kontinensen a Bajnokok Ligája idei kiírásában (is), a kis, családias légkörű brit kluboknál is zajlik az élet. Az Oldham Athletic kabalája, Chaddy, a bagoly például majdnem a nyakát törte saját közönsége szórakoztatásáért.

Persze miért száll BMX-re egy bagoly, aki nem tud biciklizni? Chaddy mindenesetre szerzett egy szép estét a Carlisle szurkolóinak is, a sajnálatos baleset ugyanis idegenben történt, az Oldham aktuális bajnokiján (Chaddyt már ismerhetjük korábbról: ő az a bagoly, aki egy kabaláknak rendezett futóverseny közben összeverekedett a Blackpool háziállatjával, a Bloomfield névre hallgató medvével…).

Az idióta bagoly nem akart mást, mint néhány trükkel mosolyt csalni a publikum arcára – egyik rosszul kivitelezett BMX-es kunsztja után ezt meg is tette… Az egyik pillanatban még a bicajon hülyéskedett a kabala, a másikban pedig már a földön feküdt kifeküdve.
Ráadásul a szervezők először azt gondolták, hogy az esés is a show része, később jöttek csak rá, hogy nagy a baj, amikor Chaddy nem mozdult, csak fetrengett a lábát fájlalva…

A szerencsétlenül járt kabalát végül összekaparták a mentősök, és betuszkolták a mentőautóba. De nézzük, hogy Chaddy maga hogyan emlékszik vissza a röhejes esetre!

– Akármilyen hihetetlenül hangzik is, nagyon jól BMX-ezek – mesélte később Chaddy, azaz a harmincnégy éves oldhami Wayne Hurst. – A mentősök nagyon kedvesek voltak velem, viszont mindenképpen le akarták venni rólam a bagolyjelmezt. Csakhogy ez egy íratlan szabály: a jó kabala soha nem mutatkozik a közönség előtt a plüss felszerelése nélkül – tette hozzá a pórul járt fiatalember.

Még valami: az ellenfél, azaz a Carlisle szurkolói állva tapsolták meg a mentősök által lecipelt Chaddyt...

Íme Chaddy teljes harci szerelésében! Renitens baglyunk e videóban szintén az ellenfél egyik medvéjét hívja harcolni...

Forrás: HírExtra/Mirror
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását