2024. április 30. - Katalin, Kitti

Elképesztő képek! Bírót pofozott az edző - videóval!

Fellökte az ellenfél csapatának egyik játékosát, majd nemes egyszerűséggel megpofozta a bírót egy brazil edző Sao Paoloban. Normális? Íme a megdöbbentő képek – nézze meg Ön is a videót!
2009. április 15. szerda 17:39 - HírExtra
Elképesztő, hogy a dél-amerikai foci háza táján mindig történik valami hihetetlen balhé: a múlt héten például egy alsóbb osztályú argentin bajnoki szakadt félbe egy tömegverekedés miatt, ami után a spori a komplett egyik csapatot kiállította.

Ezúttal pedig a brazil Pedro Santilli edzőnek gurult el a gyógyszere. A paulista liga másodosztályában (ez egy állami liga, nagyjából negyedik-ötödik osztálynak felel meg) szereplő Comercia csapatának trénere a Catanduvense elleni hazai bajnokin érezte úgy, hogy sportágat vált – a rejtett boksztudását valószínűleg a tény hozta elő, hogy újabb, sokadik vereségével klubja kiesett az egyébként sem túl acélos bajnokságból.

A feldöntött futballista még csak-csak megbocsátott a renitens trénernek, a játékvezető azonban hiába próbált elnézést kérni tőle Santilli, nem volt hajlandó szóba állni az idegbeteg edzővel.

S ha hozzátesszük, hogy Santilli annak idején még a brazil válogatott másodedzői posztját is betöltötte…
Forrás: HírExtra/cnn.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását