2024. április 30. - Katalin, Kitti

Tizennyolc piros lap egyetlen meccsen - videóval!

Állatok! Ezek a dél-amerikai focisták soha nem bírnak magukkal. Most például egy argentin bajnoki torkollott tömegverekedésbe.
2009. március 30. hétfő 16:59 - Gedei Szilárd
Sportivo Barracas Bolívar–General Lamadrid, argentin harmadosztály. Rangadó a javából. Mégsem a gólok miatt marad emlékezetes a találkozó, hanem a pálya szélén történtek miatt. A vendégcsapat felhevült játékosai ugyanis nem tudták megemészteni, hogy a közönség teli torokból szidalmazza őket.

Inkább kimentek hozzájuk verekedni.

A bunyó kitörésekor egyébként 3-0 volt az állás a hazaiaknak, nem csoda hát, hogy a vendégeknél elgurult gyógyszer. Verekedni azonban még Latin-Amerikában sem feltétlenül üdvös dolog meccs közben, pláne nem az ellenfél szurkolóival.

Volt is dolga bőven Lucas Di Bastiano játékvezetőnek, összesen tizennyolc piros lapot mutatott fel a játékosoknak – az egész vendégcsapatot kiállította!

Csak a dolgát tette a derék sporttárs, vagy rekordra tört?

Utóbbi ugyanis nem sikerült neki. Az össznépi kiállítások csúcsát ugyanis egy 2004-es uruguayi Nacional-Penarol rangadó tart 22 piros lappal.

Ez aztán a futballkultúra…
Forrás: HírExtra/barracasbolivar.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását