2024. április 30. - Katalin, Kitti

Durva képek! Tömegverekedés egy román meccsen - videóval!

A rögbi alapvetően kemény játék. Na de ahogy a románok műveik túlmegy minden határon! Óriási tömegverekedés a román bajnokin – megdöbbentő képekkel!
2009. április 16. csütörtök 07:33 - HírExtra
Dinamo Bucaresti-Farul Constata mérkőzés, román első osztály. A sportág rögbi. Persze, persze, nem kisasszonysport. Főleg hogy a keménykedés mellett a labdára is illik figyelni. E két román csapat játékosai azonban úgy érezték, hogy mérkőzésükön a tojásalakú játékszer csak összezavarja őket a brutalitás egyéb megnyilvánulásaiban – ezért nem is foglalkoztak vele. Inkább egymásnak estek, s ököllel próbáltak elégtételt venni a vélt és valós sérelmeken.

S hogy miért mentek egymásnak az őrült játékosok? Állítólag egy a szokásosnál is keményebb szerelés után szabadultak el az indulatok. Nézzék meg Önök is, hogy néznek ki a román sportemberek, miután elgurult a gyógyszerük!

A „meccs” után kilenc játékost vittek kórházba, azonban ók sem úszták meg a szövetség súlyos büntetését: összesen 81 meccsnyi eltiltást osztottak szét a derék román sportvezetők a verekedés résztvevői között.

Sőt, még az egész botrányt kiprovokáló (állítólag ő maga buzdította verekedésre sajátjait) hazai klubelnököt is elmeszelték tizenkét mérkőzésre…
Forrás: HírExtra/Bild
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását