2024. április 20. - Tivadar

Botrány vagy kacsa - Családos és meleg a sztár?

Novák Péterről sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem szereti a figyelemfelkeltés botrányos, vagy legalábbis meghökkentő formáját. A családos ember a TV2-n futó Strucc című műsor legutóbbi részében közölte a megrökönyödött nézőkkel és műsorveze
2009. január 22. csütörtök 12:43 - Hírextra
"Azt mondtam pontosan, hogy Novák Péter vagyok, előadóművész és homoszexuális. Provokációnak, egyben üzenetnek szántam. Bízom benne, hogy azok, akik melegek, idővel felbátorodnak, és vállalják nemi másságukat, mert sokak által szeretett emberek érintettek ebben a kérdésben" - közölte a Blikkel Novák Péter, aki azt szeretné, ha megváltozna a világ.

"Vállalniuk kéne a melegeknek azt, amit vállalhatnak, és úgy gondolom, ez egy vállalható dolog. Bizonyos tabukat le kell rombolni ahhoz, hogy az emberek befogadóbbak, nyitottabbak legyenek" - állítja az előadóművész.

Mindez csak azért érdekes, mert Novákról régóta terjed a pletyka a szakmában, miszerint egy meleg férfival élt együtt egy évig, s egyesek szerint egyértelműen biszexuális. Bizonyítékokat természetesen ez ügyben senki nem szolgáltat, mint ahogy Mester Tamásról is megdöbbentő pletykákat terjesztenek biszexualitásáról, vagy a tinédzserek iránti féktelen vonzalmáról, de senki sem tud biztosat.

Természetesen a mondás szerinti harasztot fújdogálja a szél és kimondottan érdekes, hogy egy ilyen pletykákkal terhelt személy szeretné felemelni a szavát a homoszexuálisok nyíltabb szerepvállalása mellett.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását