2024. április 25. - Márk

Drámai szerelmi háromszög Megasztár módra

Megdöbbentő dolgok derültek ki az egykori Megasztár énekes, Oláh Ibolya múltjából. Volt szerelme ugyanis most azt állítja, hogy akkori szakításuk hátterében nem más állt, mint Ibolya egykori zenésztársa, Novák Péter. Kár tagadni?
2008. december 16. kedd 07:29 - Gedei Szilárd
Addig jár a korsó a kútra, ameddig ki nem derül, hogy mégis csak volt titkos románca Novák Péternek... mégpedig Oláh Ibolyával. Az exmegasztáros énekesnő volt barátja most kipakolt az egyik bulvárlapnak, s elmondta, szerinte egyértelműen Novák Péter volt kapcsolatuk kerékkötője.

- Másfél hónapig hajtottam Ibolyára, minden haverom azt mondta: ezt a nőt lehetetlen megkapni. Aztán végül beadta a derekát, én pedig rájöttem, hogy szerelmes vagyok belé – osztotta meg a Blikkel Oláh Ibolya exbarátja az énekesnő becserkészésének történetét.

Novák jött, vége lett a szerelemnek

Csakhogy az ilyen boldog évek hamar elillannak, mint ahogy ebben az esetben is megtörtént: a Megasztárban ugyanis Ibolya találkozott Novák Péterrel, s attól kezdve kezdtek elromlani a dolgok, legalábbis Czakó Pisti szerint.

A lekoptatott Czakó azt is részletesen elmesélte, hogyan alakult a két zenész-énekes kapcsolata, amikor már közös projekteken dolgoztak. – Stúdiómunka. Így hívták. Szép kis stúdiómunka volt az. Egész nap együtt voltak, de éjjel is jöttek-mentek az SMS-ek. Volt, hogy Novák hajnalban üzent, Ibi meg már rohant is. Egyre kellemetlenebb volt, hogy már az ismerőseink is engem faggattak, mi ez az egész. Sosem felejtem el, egyik este állt a kastélyban a lépcső tetején, és azt kiáltotta: „szerelmes vagyok Petibe! Nem érdekel, meddig leszünk együtt, nem érdekel, mi lesz, vele akarok lenni”.

S mint tudjuk, Peti nem éppen Pisti, bár mindkettő p-vel kezdődik. Ezt persze a szintén Tiszadobon élő Czakó nem igazán vette jó néven, de azért továbbra is Ibolyával maradt. Ugyan próbálta lebeszélni az énekesnőt arról, hogy komolyabb kapcsolatba keveredjen Novákkal, s persze arról is meg akarta győzni, hogy jobb, ha vele marad.

Novák ment, vége lett a szerelemnek

- Ibolya erre is csak annyit mondott, hogy nem érdekli, vele akar lenni. A románc nagyjából egy évig tartott, Novák aztán az egyik pillanatról a másikra eltűnt az életünkből. Nem számít, hogy évekkel ezelőtt történt, Novák Péter akkor is jön nekem eggyel – hüledezett a megcsúfolt szerelmes Czakó. – Az fáj az egészben a legjobban, hogy arra sem méltattak, hogy elmondják az igazságot. Pedig alkalom lett volna rá. Megpróbáltam egyszer beszélni Petivel, odamentem hozzá, de meg se várta, hogy megszólaljak, egyből azzal nyitott: „Ha hozzám érsz, rendőrt hívok!” – folytatta Oláh első igazi szerelme.

Czakó István azt is elárulta (kiteregette), hogy a Novákkal történő szakítás után Oláh inni kezdett, és akkor bizony ő volt ott a lány mellett. Sőt, ennél még nagyobb fordulatot is hozott kettejük „se veled, se nélküled” kapcsolata. Ebben az időben ugyanis Czakó Pisti meg is kérte az énekesnő kezét, amire a lány igent is mondott! Csakhogy nem lenne Oláh Ibolya Oláh Ibolya, ha néhány hónap múlva nem gondolta volna meg magát: másodszor is faképnél hagyta a fiút.
- Tudom, hogy mindenki azt gondolja, bosszúból mondtam el az egészet. De nem így van. Le akarom zárni a múltat, és el akarom felejteni Ibolyát. Talán így sikerül majd… - tette még hozzá Oláh Ibolya nagy szerelme.

Oláh nem beszél

Novák Péter sem mondott sokkal többet az ügyről. – Régi dolgok már ezek. A múltról pedig már nem akarok beszélni – mondta el Novák a Blikknek.

A kérdés persze az, hogy miként vélekedik az egészről Oláh ibolya, hiszen mégiscsak ő a főszereplője az egész történetnek. Ő azonban mereven elzárkózott mindenféle válaszadástól, ami már csak azért is nagy kár, mert így az egész sztori, amelyet Czakó elmondott nem feltétlenül több, mint egy csalódott és még mindig dühös, megcsalt szerelmes bosszúja.
Forrás: hirextra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását