2024. április 30. - Katalin, Kitti

Bocsánatot kért a miniszter

Bocsánatot kért vasárnap Ju In Cson, Dél-Korea kulturális minisztere, aki csütörtökön a parlamentben elvesztette türelmét és nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szólította fel az őt fényképező fotóriportereket, hogy hagyják abba a villogtatást.
2008. október 27. hétfő 07:21 - Hírextra
Előzőleg egy ellenzéki képviselő használt sértő kifejezéseket a miniszterrel szemben, aki ezt olyan vehemenciával utasította vissza, hogy a fotósok azonnal vakusorozatot zúdítottak a feldühödött politikusra, az pedig erre végleg kijött a sodrából és szitkokkal árasztotta el a fotóriportereket.

A felvételek azóta számtalan lapban jelentek meg és a rádió és a tévé is ismételten sugározta azokat. Ju, aki az ország egyik vezető színésze volt, mielőtt átvette volna a kulturális, ifjúsági és idegenforgalmi tárca irányítását, vasárnap visszakozott.

"Mélységes sajnálatomat fejezem ki azért, hogy gondot okoztam az országnak és az újságíróknak és köztisztviselőhöz nem méltó magatartást tanúsítottam" - jelentette ki az 57 éves politikus, és azzal mentegetőzött, hogy a parlamentben olyan szavakkal illették, amelyek bárkit kihoztak volna a sodrából. "Nem sikerült elfojtanom dühömet és hagytam, hogy méltatlan magatartás uralkodjon el rajtam" - sajnálkozott Ju.

A sértett fotósok egy csoportja azonban nem érte be ennyivel, azt követeli, hogy a kulturális miniszter tőlük külön is kérjen elnézést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását