2024. április 19. - Emma

Több, mint szex

Ha a szex rutinná válik, csempéssz bele egy kis tüzet, így szerelmi életed sokkal kalandosabbá válik, ami partneredet is ösztönözni fogja, hidd el.
2008. szeptember 28. vasárnap 17:58 - Hírextra
Kibékülős szex

Talán nincs is jobb egy hosszú, vérre menő veszekedés utáni kibékülésnél. A szex minősége egyenesen arányos a rá fordított idő mennyiségével;
„Miután jól kiüvöltöztük magunkat és mindenért egymást hibáztattuk, és az egész egy jól sikerült kibékülésbe torkollott, újra szerelmesnek éreztem magam belé. Ez a veszekedés utáni szex azt az érzést nyújtotta, mint mikor először voltunk együtt, még a kezdetek kezdetén. Ilyenkor minden dühünk szenvedélybe csap át, és egyszerre csak érezzük, hogy szinte le akarjuk teperni egymást” – mondta a hét éve házas Mehul.

Miért: Szakértők állítják, hogy a kibékülős szex egy gyors és hatékony módja annak, hogy megszabaduljunk a frusztrációinktól egy veszekedés után. Ezenkívül, lehetőséget ad a nőknek arra, hogy szexuális értelemben agresszívvá váljanak, ami sok férfi számára igen örvendetes változás. A szexnek ez a fajtája tele van szenvedéllyel, hiszen a düh és az öröm nagyon intenzív érzelmek, és csak egy hajszál választja el őket egymástól. Amikor ilyen módon lesztek egymáséi, valószínűleg mindkettőtöknek heves orgazmusa lesz, köszönhetően a felszabaduló oxitocin nevű hormonnak.

Vigasztaló szex

Ha szerencsétlennek, lehangoltnak, meggyötörtnek vagy csak magányosnak érzed magad, a szex lehet a gyógyír minden bajodra. A vigasztaló szex ugyanis sokkal érzelmesebb, sokkal kifejezőbb, mint általában a szex, mivel ilyenkor a vágyad is hatalmas. Koncentrálj az ölelésekre, összebújásokra és a szereteted kimutatására, most ne az orgazmus legyen az első.

„A férjem éppen elvesztette az édesanyját, az én bátyám pedig rákos beteg lett. Ezekben az időkben a szex volt a menedékünk. Egy kicsit elvonta a figyelmünket a problémáinkról, ugyanakkor ráébresztett minket arra, hogy mi itt vagyunk egymásnak, támasznak. Ez egyfajta életigenlő magatartás volt, annak ellenére, hogy micsoda fájdalommal álltunk szemben” – osztotta meg velünk Diksha Ramani élményeit.

Miért: Kutatók rámutattak arra a tényre, hogy azok, akik számíthatnak a partnerükre, érzelmileg sokkal gyakrabban szexelnek, és sokkal jobban élvezik is azt. Szakértők állítják, hogy egy kapcsolatban a legerősebb szellemi és fizikai kapocs, ha mindkét fél érzi, hogy szeretik és gondoskodnak róla. A vigasztaló szex erősíti a köteléket a partnerek között, és a szex is sokkal érzékibbé válik tőle. Minden egyes vigasztaló összebújás persze nem szükségképpen lesz izgalmas, de sokkal jobb kedvre derít és felszínre hozza az elfojtott energiáidat is. Továbbá, amikor az emberek biztonságban érzik magukat egymás mellett, könnyebben meg tudnak küzdeni a köztük lévő különbségekkel és a problémáikat is sokkal hatékonyabban tudják majd megoldani.

Szuperérzéki szex

Az érzéki szex nem jelenti mindazt, amit te és a partnered a jéghegy csúcsának neveztek, de mindenképpen az oda vezető útnak egy része. Emlékezz, hogy nem a nők az egyetlenek, akik lassan kibontakozó intimitásra vágynak! Szóval, amikor rengeteg időtök van, adjátok át magatokat a kifejező szexnek, hihetetlen nagy meglepetést fog okozni, higgyétek el. „Már a tudat, hogy órákon át csak rám figyel és engem kényeztet, boldoggá tett. Egész idő alatt úgy éreztem, hogy én vagyok az egyetlen, aki számít neki. És higgy nekem, mindennek igen hosszantartó hatásai voltak…” – mondta Ridhima.

Miért: A szakértők hisznek abban, hogy a szuperérzéki szex az önzetlenség egyik megnyilvánulása, ami kielégít, és szorosabbá fűzi a párok közti köteléket. Az érzelmi őszinteség, az érzékenység, a gyengéd érintések és az erotika mind-mind együtt van ilyenkor. A kulcs itt nem az őrült szex technikák alkalmazása, sokkal inkább az érzelmi biztonság tudata. A nagyobb biztonság, amit érzünk, a több kommunikáció, szükségleteink kifejezése, a szexuális energiák összpontosítása lesz a jutalmunk.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását