2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Pornó, pároknak

A pornóipar egy újabb lépést tett előre: olyan filmeket készített, amiket kimondottan pároknak szánt, közös időtöltésre! És még aggódnod sem kell, mert attól, hogy egy nő is jelen van, még nem lettek kevésbé mocskosak és pajzánok! Jöhetnek az igazi ínyenc
2008. szeptember 16. kedd 19:10 - Hírextra
Az első alkalom

Mint mindenben, az első közös filmezésnek is különlegesnek kell lennie! Élményekben gazdagnak, sőt mi több, felejthetetlennek! Ehhez egy híres rendezőre van szükség! Veronica Hart, a szereplőből lett rendező közéjük tartozik! Jól megírt, eljátszott, kitűnő szereposztású filmeket adott ki a kezei közül. Ezek nemcsak szexes jelentek egymásutánjai, hanem valódi cselekménye van, igazi karakterekkel, és persze nedves jelentekkel! Kezdetnek legyen mondjuk a White Lightening. Természetes jelenetek, szenvedélyes mozdulatok, amit valódi érzések eredményeznek! Mindkét nem számára tökéletes! Ha tetszett, az ő filmjei mentén tovább is evezhettek!

A kiforrott rajongó

Felnőtt pár, akik merészebb címekre, szaftosabb részletekre vágynak? Paul Thomas a nektek való! Ő a pornófilmek nagymestere! Tehetséges szereplők, sok-sok izgalmas szex-jelenet. Már-már túl aprólékos kidolgozás, fordulatokban gazdag történet. Szereplői erős nők, akik harcban állnak általában szintén nőkkel! Például a Looking in, ami egy igazi intelligens felnőtt film, kitűnő szereplőkkel, történettel. Okos cselekmény, magas fokú szexualitás. Másik méltán híres alkotása a Justine című.

Az igazi fanatikusoknak

Ha odavagy a hardcore filmekért, ahol minden titokban zajlik, és te vagy a kukkoló, akkor a te rendeződ John Leslie. Filmjeinek cselekménye ugyan nincs, de a szex minden helyszínen megtörténik. A Voyeur 13 jó kiindulópont lehet!

Fordulhatsz ismét egy ex-pornósztárhoz, Candida Royalle-hez, és az ő legnagyobb sikeréhez, az Eyes for Desire-hez. Két ember, mindketten házasok, akik csak tilosban élhetik ki vágyukat.

Antonio Passolini, Bliss című remeke pedig nincs híján az orbitális orális-szexnek.

Csak női rajongóknak

Ashley and Kisha: Finding the Right Fit című filmje, sok-sok leszbikus jelenettel kecsegtet. Ám ha még többre vágysz, a te kedvenced a The Crash Pad lesz, az első rendezős Shine Louise Houston alkotása.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását