2024. március 29. - Auguszta

Tényleg nem a méret a lényeg

Tudod ki az igazi profi? Az a férfi, aki képes mindössze az ujjával a fellegekbe repíteni egy nőt! Tudatosítsd, hogy igenis képes vagy rá! Valamint arra, hogy végignézd, ahogy eljut a csúcsra!
2008. szeptember 17. szerda 19:37 - Hírextra
Forrósíts, és indulj!

Bármilyen meglepő, de nem minden nő szereti, ha így kényeztetik! Több oka is lehet, mint például a higiénia, bizalomhiány vagy akár a kevésbé tüzes személyiség! Ha a barátnőd kifogása köztük van, akkor először meg kell puhítanod! Ha mindez egy párkapcsolatban történik, az még szerencsésebb. Mert így a szerelemmel együtt mélyül el a testi kapcsolat! Az elején csak előjátékként alkalmazd, mert ilyenkor mindketten azonos testi, lelki állapotban vagytok!

Óvatosan fedezd fel a testét!

Tiszta kezek, levágott körmök - ezek az alapok! De ennél még fontosabb az érzékenység, hisz egy nő teste valóban törékeny! Ne legyél kajla tinédzser, mindent csak óvatosan! A hüvelynyílása nem játék-autómata, szóval a szeméremajkakra is vigyázz!

Különböző eszközökkel indulj felfedezőútra!

Ahány nő, annyi módszer! Például hatásos lehet a szeméremajkak simogatása, a csikló dörzsölése, a G-pont ingerlése. Persze nincs olyan kombináció, ami minden nőnél bejön, szóval próbálkozz! Nem kell sietned, mert itt különösen igaz, hogy nem a cél, hanem az út maga az élvezet!

Fáradtság esetén…

Észre fogod venni, milyen fárasztó munka ez! Viszont semmiképp ne hagyd magára a kedvesed, az akció közepén! Pihenésként kezdj bele az orális kényeztetésre, vagy vess be néhány segédeszközt!

Ötletek a még tökéletesebb orgazmushoz!

1. Nedvesíts, hogy jobban csússzon!
2. Tanulj személyesen tőle! Kérd meg, hogy maszturbáljon előtted, így ellesheted a számára izgató mozdulatokat!
3. Vedd észre, mikor kell abbahagyni! A mesterek jellemzője, hogy felismerik, mikor volt elég a jóból! A túl sok dörzsöléstől elzsibbadhat, így nem lesz képes újabb orgazmusra!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását