2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Szeptemberben VizesKEDDj

Észak-Magyarországra csábítja a hazai utazóközönséget a Magyar Turizmus Zrt., amely a 2008-as Vizek Éve kampányának harmadik szakaszában a nyári fürdőzések helyszínei után szeptemberben ismét egy turisztikai régiót állít a kampányév középpontjába.
2008. szeptember 2. kedd 10:15 - Hírextra
Az észak-magyarországi régióban 50 szálláshely kínál egész szeptemberben kedvezményes ajánlatokat a Vizek Éve akció keretében. Az ajánlatban szerepel a 3=4 lehetőség, amelynek részeként a csatlakozott szálláshelyeken a negyedik éjszakát ajándékba kapják a meghatározott időszak alatt (hétfőtől-csütörtökig) szállást foglaló vendégek - ismertette a részleteket Gecsei Anikó, a Borsod megyei önkormányzat turisztikai munkatársa kedden.

Észak-Magyarországon az éttermek, valamint a fürdőhelyek is bekapcsolódtak az akcióba, így a csatlakozó szolgáltatók - 12 étterem és 4 fürdő - minden kedden fél áron biztosítják szolgáltatásaikat. "A vendégek a fürdőzést összeköthetik egy kellemes és kedvezményes vacsorával" - hangsúlyozta Gecsei Anikó.

A VizesKEDDj akcióra az ország több pontján elhelyezett 30 darab óriásplakát is felhívja a figyelmet, amelyen az egri vízilabdacsapat 4 játékosa - Szécsi Zoltán, Biros Péter, Varga II. Zsolt, Hegedűs Gábor - csábítja a régióba az utazókat. A híres sportolók mellett a térség neves fürdői is szerepelnek a plakátokon.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből 7 étterem, 2 fürdő, és 26 szálláshely élt a kampány adta lehetőségekkel. Az ajánlatokat tartalmazó füzet a Tourinform irodákban, továbbá a Vizek Évéhez csatlakozott szolgáltatóknál szerezhető be, a csatlakozott szolgáltatók listája pedig az érintett internetes oldalakon érhető el
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását