2024. április 30. - Katalin, Kitti

Konzultált Gyurcsány Ferenc

Gyurcsány Ferenc borsodi, hevesi, nógrádi, szabolcsi, Hajdú-Bihar és Szolnok megyei MSZP-s országgyűlési képviselőkkel konzultált szerdán Miskolcon.
2008. augusztus 27. szerda 17:49 - Hírextra
A miniszterelnök-pártelnök az eszmecserét megelőzően az MTI tudósítójának azt mondta: az értekezleten az adott régió gondjaival, lehetőségeivel foglalkoznak.

Nem Budapestről kell tanácsokat adni a régió képviselőinek. Itt és most ugyanúgy, mint a következő eszmecseréken természetesen helyi, regionális problémák merülnek majd fel - fogalmazott.
A térség MSZP-s képviselői mellett az összejövetelen részt vett Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter és Lendvai Ildikó frakcióvezető is.

A következő regionális frakcióülés pénteken Kecskeméten lesz, ahol Bács-Kiskun, Csongrád, Békés, Tolna, Baranya és Somogy megye képviselőivel találkozik a kormányfő. Szeptember 3-án Tapolcán Vas, Zala, Veszprém, Győr-Moson Sopron, Fejér és Komárom-Esztergom megye képviselői, szeptember 5-én Budapesten pedig a frakció fővárosi és Pest megyei tagjai vesznek részt a találkozón.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását