2024. április 20. - Tivadar

Már nem divatos a bő ing

Többrétegű öltözködés! Ez a jelszava a nagy méretekkel bíró hölgyek 2008. őszi divatjának, a DivatMarketing előrejelzése szerint. A legutóbbi düsseldorfi divatvásárokon több tucatnyi cég csak a teltek számára kínálta a legújabb trendet, valamint modellek,
2008. július 17. csütörtök 14:22 - Hírextra

Magyarországon a duci nők főleg két csoportra oszthatók az öltözködés terén: vagy túl szűk holmit hordanak, ami előnytelen, vagy a másik végletbe esnek, azaz bő ingekkel takargatják magukat.

A német és olasz divatszalonok teljesen más stílust ajánlanak: eleganciát, valamint a "layeringet": ez utóbbi szakmai kifejezés a több réteg egymás feletti viselését jelenti.

Ez a módszer megosztja az alakot - igaz, főleg magas nőknek előnyös. (Ez az utóbbi a hibája egyébként szinte az összes, XL-es méreteket kínáló gyártónak és üzletnek: úgy gondolják, hogy a túlsúlyos nők egyben magasak is, ám ez Magyarországon - és például Olaszországban - egyáltalán nincs így.)

A szaklap - német és olasz márkák legújabb trendje alapján - nagy méret esetén is ajánlja az öveket, sőt a magasabb derekat, amelyet szegőkkel hangsúlyoznak. Sokszor a hosszú tunikát osztja ketté a széles öv.

Az extraméreteket hordó nőknek is joga van a sportos viseletekhez. Nadrágok, csizmák, motoros öltözékek, bőrdzsekik, sálak, poncsók - mindezek finom kivitelben, minőségi anyagokból és a legdivatosabb részletekkel, amelyek fiatalítják e holmik viselőjét.

Az elegáns kesztyű, a divatos színes harisnyanadrág, a modern frizura, a finom smink és a divatos szemüvegkeret eltereli a figyelmet a kilókról és a centikről.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását