2024. április 27. - Zita

Karcsúsodnak az ingek

Az idei férfidivat több uralkodó stílust foglal magában, de a sportos lezserség mellett is szinte kötelező az elegancia - ez derül ki az idei őszi-téli trendekből.
2008. február 29. péntek 13:55 - Hírextra

Mintha Jude Law és Justin Timberlake lépkedne a kifutókon - a kifinomult, rafináltan nőies és a modern "fiatalfiús" stílus az uralkodó. Szexi szabású öltönyök, szűk, karcsúsított ingek, neoklasszikus ingek testközeli pulóverek finom kötött kardigánok és mellények jellemzik a klasszikus irányzatot.
A lezser öltözködési trend szinte alig különbözik az előzőtől, mert a csípőt takaró kabátok, a motoros bluzonok, a gyapjú hatású pamutnadrágok és a terepdzsekik szintén finom kidolgozásúak. Feltűnik a nejlon mint alapanyag, a fényes felületű ing, a sok apró érdekes részletmegoldás.

E kettő keverékét nevezik a divatszakemberek lezseren elegánsnak, bár náluk ez is külön kategóriaként jelenik meg. A hangsúly ezen a termékkörön belül a pamuton és a gyapjún van, a puha sportos bődzsekiken, amelyről olykor nem hiányzik a bárányszőrme sem - adja hírül a DivatMarketing című szakmai magazin.

Feltűnő változás az ingek terén a szűk szabás - aki karcsú, ilyet visel! A minimálminták - apró kockák, pepiták, pontok, virágnyomatok és a jacquard - a kedveltek, főleg, ha nem üzleti alkalmakra szóló öltönyingről van szó - de a csíkos kedveltségét nehéz felülmúlni.

A színek meglepőek: a szürke, a borvörös, a piros, a bíbor és a padlizsán is feltűnik, olykor eltérő árnyalatú gallérral.

A jó minőségű, divatos ing egy finom sállal, pulóverrel szinte minden kötetlen alkalomra megfelelő viselet - olvasható a szakmai lap divat előrejelzésében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását