2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Program gyerekeknek a Holdudvarban

A gyermekeket is várja a margitszigeti Holdudvar Galéria: júniustól augusztusig, szombat délutánonként 14 és 16 óra között, hétről-hétre más kézműves foglalkozáson vehet részt minden alkotni vágyó, négy év feletti csemete akár a szüleivel együtt.
2008. június 5. csütörtök 11:34 - Hírextra
Az egykori margitszigeti Casino megújuló épületének kertjében a noha Stúdió és Alkotóműhely tartja a gyermekprogramokat. A foglalkozások között szerepel agyagozás, térbeli képeslapkészítés, háztartási hulladékok újrahasznosítása, bábkészítés, gyöngyfűzés, továbbá készíthetnek a gyerekek sárkányt, varázspálcát, hangszereket, álarcot, termésképet, függő mozgó kompozíciót, szélforgót, táskát, illatos párnát, bűvész- és zsonglőreszközt is - áll a szervezők közleményében.

Emellett június 17-ig látogatható a Reneszánsz 2.00.8 című médiaművészeti kiállítás, amelyen a Holdudvar Galéria és a Videospace Budapest Galéria közös pályázatának díjnyertes alkotásai tekinthetők meg.

A Pozsonyi úton található noha Stúdió és Alkotóműhelyt fiatal képző- és iparművészek hozták létre 2006-ban. A Stúdióban működő munka és oktatás alapja a környezettudatosság, valamint a helyi kulturális értékek közvetítése.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását