2024. április 26. - Ervin

Ismét Kiss Miklós a polgármester

Ismét Kiss Miklóst választották meg polgármesternek a Somogy megyei Ordacsehiben vasárnap tartott időközi választáson - közölte a nem hivatalos végeredményt a helyi választási iroda vezetője az MTI-vel.
2008. június 2. hétfő 07:45 - Hírextra

Illyés Erzsébet tájékoztatása szerint a mintegy 800 lakosú település 693 választásra jogosult állampolgára vehetett részt a voksoláson, közülük 183-an szavaztak, ami 26 százalékos részvételt jelent.

Az egyetlen jelölt, az ezúttal is függetlenként induló korábbi polgármester 176 érvényes szavazatot kapott. A leadott voksok között 7 érvénytelen volt.

Az időközi választásra azért került sor, mert március 5-én lemondott Kiss Miklós, a község eddigi vezetője, akit a bíróság első fokon egy év próbára bocsátással elmarasztalt a település volt jegyzője által ellene indított rágalmazási perben.

Kiss Miklóst 2006 őszén a választók 98 százalékos támogatottságával, harmadszor választották meg az önkormányzat élére. Az immár negyedszer is megválasztott polgármester továbbra is tiszteletdíjasként látja el feladatát.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását