2024. április 28. - Valéria

Továbbra is együttműködik a Rendőrség és a Posta

A bűncselekmények sikeres felderítése és azok eredményes megelőzése érdekében a Magyar Posta a jövőben továbbra is szorosan együttműködik a Rendőrséggel. A többi közt ezt tartalmazza az a megállapodás, amelyet Szűts Ildikó vezérigazgató és Dr. Bencze Józs
2008. július 17. csütörtök 19:17 - Hírextra
A két szervezet között hosszú idő óta hatékony az együttműködés, amely eredményeként évről-évre csökken a posta és a postások ellen elkövetett bűncselekmények száma, valamint folyamatosan javul azok felderítési mutatója.

Az együttműködés feladataiból adódó tapasztalatok értékelését követően a korábbi megállapodás tartalmának megújítása, a kölcsönös vállalások körének bővítése és konkrétabb megfogalmazása indokolttá tette egy új együttműködési megállapodás elkészítését, amelyet a felek 2008. július 17-én írtak alá.

Az együttműködés során a felek közös célja, hogy elősegítsék a postai objektumok és a postások, az ügyfelek, valamint a pénz és értékek biztonságos védelmét, továbbá a bűncselekmények megelőzését, hatékony felderítését, az elkövetők elfogását.

A szerződés aláírásakor Szűts Ildikó vezérigazgató megköszönte a rendőrség eddigi szakmai segítségét és további támogatást kért annak érdekében, hogy a jövőben is csökkenjen a postások elleni támadások száma. Dr. Bencze József országos rendőrfőkapitány válaszában hangsúlyozta, a rendőrség a jövőben is kiemelt figyelmet fordít majd a postások védelmére.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását