2024. április 30. - Katalin, Kitti

A Fidesz szerint gáz van

A Fidesz szerint jogilag aggályos lehet, ha nem az eredeti, hanem újabb szocialista tagokkal kibővült kuratóriumi elnökség döntene az MTV-elnök jelöléséről, ezért a párt levélben fordul az Országgyűlés és az illetékes bizottság elnökéhez: fejtsék ki vélem
2008. május 25. vasárnap 14:31 - Hírextra
Ezt Szabó László, a Magyar Televízió (MTV) Közalapítvány kuratóriumának fideszes tagja jelentette be vasárnap Budapesten, Cser-Palkovics Andrással, a Fidesz szóvivő-helyettesével közösen tartott sajtótájékoztatón.

A Fidesz szerint komoly jogi aggályok merülhetnek fel azzal kapcsolatban, hogy az MTV elnöki pályázatát egy kisebb kuratórium írta ki, míg elbírálni már egy nagyobb kuratórium fogja - mondta Szabó László.

A Fidesz emellett azt kéri a hétfőn megválasztandó újabb szocialista kuratóriumi elnökségi tagoktól, hogy ne vegyenek részt az elnökválasztáson. Ha mégsem így történne, és az új tagok részt vesznek ezen, akkor arra fogom felhívni a kuratóriumi elnökség ellenzéki tagjait, hogy ők ne vegyenek részt a választáson - közölte Szabó László.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását