2024. április 24. - György

Tojással vagy fejlesztési programmal Magyarországért?

Az Informatikai Érdekegyeztető Fórum (Inforum) közleménye a Microsoft vezérigazgatója ellen irányuló atrocitásról.
2008. május 20. kedd 15:30 - Hírextra
Megdöbbentő, hogy Magyarországon fizikai erőszakkal válaszoljanak a gazdasági és technológiai verseny által kiváltott helyzetre. A hazai média zömének figyelmét két tojással sikerült elterelnie egy provokatőrnek arról, hogy megszületett egy újabb olyan kezdeményezés, amely Magyarország gyarapodását, a digitális szakadék mérséklését, a vállalkozások megerősödését és a hazai informatikai ipar fejlődését szolgálja. Az Informatikai Érdekegyeztető Fórum (Inforum), a magyar informatikai szervezetek ernyőszervezete, a hazai e-Befogadás mozgalom kezdeményezője nagy fontosságot tulajdonít annak, hogy a TITAN programban egyesült cégek és civil szervezetek – Steve Ballmer segítségével - elérték, hogy Magyarország miniszterelnöke, fontos kormányzati szereplők utat nyitnak e program, és remélhetőleg egyéb e-befogadási és informatika-fejlesztési kezdeményezések előtt. A cél, hogy 2010 végéig Magyarországon legalább 1 millió új felhasználó - többségében a hátrányos helyzetű rétegek tagjai közül - csatlakozzon az információs társadalom polgáraihoz, és a hazai informatikai ipar nagyobb piacon és jobban képzett szakértőkkel indulhasson a versenybe.

Mindenkinek joga, hogy igazságát képviselje. De elfogadhatatlan az erőszak, mások méltóságának, Magyarország jó hírének megsértése, a médiafigyelem megszerzése érdekében. Bár nem a mi felelősségünk, de mégis megkövetjük a Microsoft elnökét a történtek miatt, és felhívjuk a média figyelmét a TITAN program és az e-Befogadás ügyének fontosságára. És a jó szándékú emberekét arra, hogy a tojásdobálók nem hősök, hanem károkozók.

Mi pedig nem akarunk emberi normák és értékek nélküli országban élni.

Az Informatikai Érdekegyeztető Fórum (Inforum) elnöksége
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását