2024. április 20. - Tivadar

Tojással dobálták a vezérigazgatót

Tojással dobálta meg egy fiatalember Steven Ballmert, a Microsoft vezérigazgatóját hétfőn Budapesten, a Corvinus Egyetemen; a szoftveróriás vezetője a Te változtatod meg a világot című előadását tartotta éppen.
2008. május 20. kedd 07:26 - Hírextra

Steven Ballmer azt követően kezdte el beszédét, hogy átvette a Corvinus Egyetem díszpolgári címét. A vezérigazgató néhány mondata után a nézőtéren felállt egy fiatalember és angolul kritizálni kezdte a Microsoft és a magyar kormány közötti megállapodást. Ezt követően tojásokat vett elő és megcélozta a Microsoft-vezért.

Steven Ballmer hétfőn azt követően tartott előadást a Corvinus Egyetemen, hogy megállapodást írt alá Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel. Ennek értelmében közösen indít programot az információs társadalom alkalmazkodó képességének növelésére a Magyar EU Fejlesztési Igazgatótanács és a magyar kormány, illetve a Microsoft.

Steven Ballmer a tojások elől a pulpitus mögé menekült, így egyetlen tojás sem találta el.
Az esemény szigorú biztosítás mellett zajlott, csak regisztráció után léphettek be az érdeklődők a terembe, a táskákat azonban kint kellett hagyni. Számos biztonsági ember is jelen volt a tojásdobáláskor, de egyik sem lépett a dobáló és a szoftvercég vezetője közé, hogy megvédje az üzletembert.

A dobáló fiatalembert kivezették a teremből, Steven Ballmer pedig folytatta előadását, amelyben a cég történetéről és filozófiájáról, ezen belül az egyéni teljesítmények jelentőségéről beszélt.

"Ez volt az első alkalom, hogy tojással dobáltak meg tízéves korom, 1966 óta" - mondta az eset után Steven Ballmer az MTI-nek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását